x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport România, cu șapte sportivi în fazele superioare la turneele de tenis de la Melbourne Summer Series

România, cu șapte sportivi în fazele superioare la turneele de tenis de la Melbourne Summer Series

04 Feb 2021   •   21:40
România, cu șapte sportivi în fazele superioare la turneele de tenis de la Melbourne Summer Series

Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea sunt tenismenele din România calificate în sferturile de finală ale turneelor de încălzire în probele de simplu de la Melbourne Summer Series. Monica Niculescu, Patricia Țig, Mihaela Buzărnescu și Horea Tecău vor evolua în proba de dublu.

După ce meciurile de joi de la Melbourne Summer Series au fost amânate pe vineri, se așteaptă ca partidele să se desfășoare cu mai mare celeritate, dată fiind și schimbarea din regulament, care la aceste turnee constă în înlocuirea unui eventual set decisiv, în meciurile de simplu, cu un supertiebreak, după regula primul la 10, ca la partidele de dublu.

Prima care intră în competiție va fi Sorana Cîrstea, la Grampians Trophy, de la ora 02.00 (ora României), împotriva elvețiencei Belinda Bencic, pe terenul numărul 8.

Sorana va fi urmată, în jurul orei 07.00 de Simona Halep, care o va înfrunta în sferturile turneului Gipssland Trophy pe pe Ekaterina Alexandrova, pe arena "Margaret Court".

Irina Begu întră în arenă tot la Gipssland Trophy, contra japonezei Naomi Osaka, în jurul orei 10:00, tot pe arena Margaret Court.

În turneul de dublu, cuplul român Monica Niculescu/Patricia Țig va întâlni în jurul orei 06.30 perechea Anna Blinkova/Veronika Kudermetova.

Simona Halep va evolua și în proba de dublu, probabil la scurt timp după partida de simplu. Ea face echipă cu australianca Daria Gavrilova, alături de care vor întâlni perechea alcătuită din Mihaela Buzărnescu și Alize Cornet, în jurul orei 9.30.

Partida dintre Halep și Alexandrova, din sferturile turneului Gipssland Trophy, se va disputa pe arena "Margaret Court" și va fi a cincea a zilei. Astfel, meciul Simona Halep – Ekaterina Alexandrova va începe în jurul orei 07:00, ora României.

O prezență românească avem și în competiția de dublu masculin, unde Horia Tecău şi Marcelo Melo îi întâlnesc, la Murray River Open, pe americanii Nicholas Monroe şi Frances Tiafoe, în turul al doilea al turneului.

 

(sursa: Mediafax)

 

 

×
Subiecte în articol: turneul de la Melbourne