x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romănia s-a calificat in semifinale

Romănia s-a calificat in semifinale

de Vlad Ionescu    |    17 Aug 2007   •   00:00
Romănia s-a calificat in semifinale

Naţionala feminină de tineret a invins reprezentativa Sloveniei cu scorul de 37-23 şi a intrat in careul de aşi al celor mai bune echipe de pe continent.

HANDBAL - Campionatul European de tineret din Turcia


Naţionala feminină de tineret a invins reprezentativa Sloveniei cu scorul de 37-23 şi a intrat in careul de aşi al celor mai bune echipe de pe continent.

Obligate să căştige meciul cu Slovenia pentru a-şi asigura un loc in semifinale, fetele noastre au făcut cel mai bun joc de pănă acum, impunăndu-se la o diferenţă categorică. Antrenorul Gavril Kozma şi-a permis să ruleze intregul lot, toate jucătoarele trecute pe foaie, cu excepţia portarilor, reuşind să-şi inscrie numele pe lista marcatoarelor. Cristina Neagu, autoare a 8 goluri, a fost din nou cea mai bună jucătoare de pe teren. Tricolorele au obţinut astfel a patra victorie la acest turneu, anterior ele invingănd Austria cu 33-29, Polonia cu 38-31 şi Franţa cu 26-23. Ele au suferit o singură infrăngere, 27-29 cu Spania. In celălalt meci din grupa a II-a principală, Spania a intrecut la limită Franţa, scor 25-24. In urma acestor rezultate, Spania a ocupat primul loc in grupă cu 6 puncte, urmată de Romănia cu 4 puncte, Franţa cu 2 puncte şi Slovenia cu 0 puncte.

Â

ADVERSAR. Ieri a fost zi de pauză, astăzi fiind programate semifinalele. Romănia va intălni, de la ora 18:00, puternica echipă a Danemarcei, marea favorită a competiţiei, care a terminat pe primul loc in grupa I. Celălaltă semifinală va opune formaţiile Spaniei şi Suediei. Finala şi meciul pentru locurile 3-4 vor avea loc duminică. In 2005, in finala CE, danezele au căştigat cu 29-26, iar anul trecut, in semifinalele CM din Canada, au trecut de "tricolore" cu 34-32, după prelungiri.

×
Subiecte în articol: sport