x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport România - Ucraina 1-1 după primele meciuri de simplu

România - Ucraina 1-1 după primele meciuri de simplu

07 Mai 2010   •   00:00

România şi Ucraina şi-au împărţit victoriile în prima zi a confruntării din turul doi al Grupei I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis. Echipa noastră a început cu o victorie, obţinută de Victor Hănescu, 7-6 (1), 7-5, 6-4 în faţa lui Ilia Marcenko, locul 79 ATP.

În al doilea meci de simplu de vineri, debutantul Adrian Ungur nu a putut să-i facă faţă jucătorului numărul 1 al ucrainenilor, Serghei Stahovski, locul 66 ATP, care s-a impus până la urmă în patru seturi, scor 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5.

Sâmbătă, de la ora 12:00, este programat meciul de dublu, Marius Copil/Horia Tecău - Serghei Bubka/Serghei Stahovski. În echipa noastră ar putea să apară însă Victor Hănescu în locul lui Marius Copil, o decizie finală urmând a fi luată sâmbătă dimineaţă. Duminică, de la ora 12:00, se vor juca ultimele partide de simplu, Hănescu - Stahovski şi Ungur - Marcenko.

Dacă va câştiga meciul cu Ucraina, România va juca, în luna septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială. În caz contrar, Hănescu şi compania vor juca pentru rămânerea în Grupa I.

×
Subiecte în articol: redactie