x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ronaldo, tată pentru a treia oară

Ronaldo, tată pentru a treia oară

21 Aug 2009   •   00:00

Brazilianul Ronaldo, atacantul echipei de fotbal Corinthinas Sao Paulo, va fi tată pentru a treia oară. Barza va veni în familia "dinţosului" la începutul anului viitor, a anunţat fostul interneţional într-un interviu acordat postului TV Globo.



Ronaldo, care va împlini 33 de ani pe 22 septembrie, dublu campion mondial cu naţionala Braziliei (1994 şi 2002), este deja tatăl a doi copii: Ronald (9 ani) şi Maria Sofia, născută anul trecut, pe 24 decembrie. Prietenii săi au anunţat, prin intermediul presei braziliene, că 'Il Fenomeno' a ales deja prenumele celui de-al treilea său copil, care va fi băiat: Romeo.

Starul brazilian a revenit pe gazon în luna februarie, la un an după grava accidentare la genunchiul stâng suferită în cursul unui meci disputat pentru fosta sa formaţie, AC Milan. El a semnat un contract pe un sezon cu Corinthians şi a avut evoluţii foarte bune pentru noua sa formaţie, până luna trecută, când a suferit o fractură la mâna stângă, în cursul unei partide din campionatul Braziliei.

×
Subiecte în articol: sport