x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ronaldo viziteaza un ranit roman

Ronaldo viziteaza un ranit roman

20 Apr 2004   •   00:00

David Irinel Soceanu, un roman de 18 ani, ranit in atentatele din 11 martie, la Madrid, a fost vizitat in spital de idolul lui, fotbalistul Ronaldo.

Impreuna cu presedintele Florentino Perez si cu directorul Jorge Valdano, „galacticul" Ronaldo a vizitat, pret de o ora, victimele atentatelor de la 11 martie care se mai afla internate inca in spital. Cu cateva zile in urma, noul presedinte al Guvernului spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, a ajuns la „Hospital Universitario Gregorio Marañon" din Madrid, locul in care mai sunt internate 19 victime. Atunci, un baiat de 18 ani, un roman, David Irinel Soceanu, l-a apucat de mana si i-a spus: „Domnule presedinte, stiu ca aveti aceasta putere, m-as vindeca pe loc daca Ronaldo ar veni aici sau daca as avea macar o poza cu autograful sau". Zapatero i-a promis ca va face tot posibilul.

A PLANS DE BUCURIE. Cand Ronaldo a intrat in rezerva sa, tanarul roman a izbucnit in plans. „Fenomenul" s-a lasat fotografiat alaturi de el, l-a intrebat cum se simte si i-a dat un tricou cu autograf. „Nimeni nu-si poate imagina ce bine le-au facut acestor oameni. Astfel de gesturi reduc perioada de recuperare", a declarat unul dintre medicii spitalului.

Catalin Oprisan


Se „cunosc" de la PSV!

David a declarat ca-l stie pe Ronaldo din perioada in care acesta evolua la PSV Eindhoven. „Ca orice copil din Romania, care avea 10-15 ani, trimiteam scrisori la echipa pentru a primi autografe. De la fotbalistii nostri n-am vazut nimic, in schimb, Ronaldo mi-a raspuns dupa doua saptamani", a declarat David. El a fost grav ranit in atentatele de la 11 martie - si-a pierdut auzul, a suferit arsuri si a avut un picior rupt. Dupa operatiile la care a fost supus a ramas constient.

×
Subiecte în articol: sport ronaldo