x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rosenborg este tot in genunchi

Rosenborg este tot in genunchi

de Delia Gomoescu    |    15 Aug 2005   •   00:00
Rosenborg este tot in genunchi

Dupa 1-1 in Ghencea, Rosenborg a bifat un nou esec in campionat: 2-5 pe terenul lui Start Kristiansand, care este lider in Norvegia.

Desi a schimbat antrenorul in urma cu o saptamana, Rosenborg isi continua parcursul dezastruos in campionat. De data aceasta, echipa din Trondheim a fost surclasata, 2-5, de o nou-promovata, Start Kristiansand, formatie care, ce-i drept, este liderul-surpriza al primei ligi norvegiene.

UMILITI. Din minutul 27 al intalnirii, Rosenborg a jucat in inferioritate dupa ce portarul Esper Johnsen a primit rosu direct. In acel moment insa, elevii lui Per Mathias Hoegmo erau deja condusi cu 3-0! Storflor a marcat ambele goluri ale campioanei Norvegiei (’45 si ’62), dar nu a fost suficient pentru a impiedica un nou esec. Pentru Rosenborg este a saptea infrangere in ultimele 10 meciuri oficiale, si ocupa acum locul 9 in clasament, la 17 puncte distanta de lider, Start. Cel mai bun rezultat al echipei din Trondheim in cele 4 partide jucate in ultimele doua saptamani este cel de la Bucuresti, 1-1 cu Steaua. La intalnirea cu Start Kristiansand, antrenorul Per Mathias Hoegmo a folosit echipa: E. Johnsen - Basma, Riseth, Lago, Dorsin - Berg, Strand (’73 Odegaard), Solli - F. Johnsen (’28 Roenningen), Storflor, Helstad (’65 Braaten).

LENS, O NOUA VICTORIE
Nici RC Lens, adversara lui CFR Cluj in finala Cupei UEFA Intertoto, nu sta chiar perfect. Desi a invins cu 2-1 in deplasare la nou-promovata Nancy, echipa antrenata de Francis Gillot a avut ceva emotii. "Lens a aratat in meciul de sambata doua fete. In prima repriza a dominat si a parut sigura pe propriile forte, iar dupa pauza s-a pierdut", scrie site-ul lui Lens. Golurile victoriei au fost marcate de doi jucatori care nu au evoluat la Cluj, Diarra (’14) si Dindane (’20).

×
Subiecte în articol: sport