x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rudel Obreja: "M-am înţeles cu Interbox ca Bute să susţină un meci în România"

Rudel Obreja: "M-am înţeles cu Interbox ca Bute să susţină un meci în România"

19 Apr 2010   •   00:00

Preşedintele Federaţiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat că s-a înţeles cu oficialii clubului Interbox, la care este legitimat Lucian Bute, ca acesta să susţina un meci în România.

"Pentru Lucian urmează un meci în Romania. Mai avem nevoie de sprijinul autorităţilor de la noi din ţară, care trebuie să îşi dea acordul pentru un astfel de evenimet. Ceea ce pot eu să vă spun este că în Canada am bătut palma cu cei de la Interbox pentru a-l lăsa pe Bute să boxeze şi în România. Sperăm ca autorităţile din ţară să ne susţină, iar românii să-l poată vedea pe viu într-un meci pe Lucian Bute", a spus Obreja, citat de Mediafax.

Oficialul român a adăugat că a simtit adrenalina din timpul meciului dintre Lucian Bute şi Edison Miranda. "A fost un meci superb, o încununare a muncii titanice pe care a depus-o Lucian în ultimele luni. Lucian a avut un plan foarte bine stabilit pentru un meci cu un pugilist atât de bun cum este acest Miranda. Eu am stat chiar în primul rând, lângă colţul lui Lucian, am fost conectat si am simtit toata adrenalina din acest meci", a precizat Rudel Obreja.

Preşedintele FR Box a afirmat că prezenţa părinţilor lui Lucian Bute la Bell Centre din Montreal a contat mult pentru pugilistul român, însă numai până la urcarea acestuia în ring: "A contat foarte mult pentru Lucian, din punct de vedere emoţional, prezenţa părinţilor în sala de la Montreal. Însa aceste lucruri l-au influenţat doar până a urcat în ring, pentru că din acel moment el s-a concentrat foarte mult pe adversarul său şi pe ceea ce avea de făcut acolo".

Lucian Bute va veni în Romania în 26 aprilie.

×
Subiecte în articol: sport