x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport (Rugby)Romănia - Portugalia: Doar pentru onoare

(Rugby)Romănia - Portugalia: Doar pentru onoare

de Vlad Ionescu    |    25 Sep 2007   •   00:00
(Rugby)Romănia  -  Portugalia: Doar pentru onoare
Sursa foto: SCOTT HEPPELL/

"Este interzis să pierdem şi acest meci. Victoria cu Portugalia este obiectivul minim la această Cupă Mondială", le-a transmis jucătorilor noştri managerul Robert Antonin, inaintea meciului din această seară

"Este interzis să pierdem şi acest meci. Victoria cu Portugalia este obiectivul minim la această Cupă Mondială", le-a transmis jucătorilor noştri managerul Robert Antonin, inaintea meciului din această seară, de la Toulouse (ora 21:00, in direct la TVR 2). După două infrăngeri consecutive, 18-24 cu Italia şi 0-42 cu Scoţia, staff-ul tehnic al echipei a decis ca in faţa celui mai modest adversar din grupa C să ofere o şansă şi jucătorilor care au evoluat mai puţin sau deloc pănă acum, astfel că in formaţia de start vor fi operate şapte modificări. Vor rămăne pe bancă Toderaşc, Tincu, Socol, Corodeanu, Sărbu, Gal şi Brezoianu, locul lor urmănd a fi luat de Popescu, Mavrodin, Raţiu, Tudori, Calafeteanu, Dumbravă şi Nicolae.

AMBIŢIE. In absenţa lui Sorin Socol, banderola de căpitan va fi purtată de Ovidiu Toniţa. "Imi propun să duc echipa la victorie. Vrem să facem un meci perfect, să marcăm minimum patru eseuri şi să ştergem impresia negativă de la meciul cu Scoţia", a declarat Toniţa. "Este onoarea noastră in joc la acest meci. Un eşec ar fi o pată neagră in istoria rugbystică a Romăniei", l-a completat Romeo Gontineac. Cele două echipe s-au intălnit pănă acum de 12 ori, inregistrăndu-se 11 succese romăneşti şi unul portughez, 16-15 in 2003, la Lisabona. Cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat in 1996, cănd Romănia a invins cu 92-0 la Bucureşti. In ultimul meci, la 29 septembrie, Romănia va intălni Noua Zeelandă.

×
Subiecte în articol: sport