x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rugby - Romania - Scoţia 0-42

Rugby - Romania - Scoţia 0-42

de Vlad Ionescu    |    20 Sep 2007   •   00:00
Rugby - Romania  -  Scoţia 0-42
Sursa foto: CARL DE SOUZA/

Reprezentativa ţării noastre a ratat orice şansă de se clasa pe locul 3 in grupa C şi de a se califica direct la ediţia viitoare a Cupei Mondiale, după infrăngerea la scor, 42-0, suferită la Edinburgh, in faţa Scoţiei. Un eseu marcat de Parson in secunda 76, cel mai rapid de pănă acum in intregul turneu, a debusolat complet o echipă a Romăniei ai cărei jucători s-au intrecut in greşeli de incepători.

Reprezentativa ţării noastre a ratat orice şansă de se clasa pe locul 3 in grupa C şi de a se califica direct la ediţia viitoare a Cupei Mondiale, după infrăngerea la scor, 42-0, suferită la Edinburgh, in faţa Scoţiei. Un eseu marcat de Parson in secunda 76, cel mai rapid de pănă acum in intregul turneu, a debusolat complet o echipă a Romăniei ai cărei jucători s-au intrecut in greşeli de incepători. Scoţienii au culcat de şase ori balonul in terenul nostru de ţintă, in timp ce "stejarilor" nu le-a ieşit mai nimic.

TRISTEŢE. "Suntem dezamăgiţi. Nu am făcut faţă presiunii. Eseul primit in primele minute a reprezentat o lovitură grea, după care nu ne-am mai putut reveni. Am pierdut contactele directe cu adversarul, am ratat placaje, marginea nu a funcţionat deloc, totul a mers pe dos", a declarat căpitanul Sorin Socol. "Ne-au dominat in toate sectoarele de joc. Este imperios necesar să căştigăm meciul cu Portugalia (n.r. - programat la 25 septembrie) şi să lăsăm o impresie acceptabilă", a spus şi managerul Robert Antonin.

Probleme

Nu mai puţin de opt jucători au suferit accidentări in meciul de la Edinburgh, cea mai serioasă fiind cea a lui Ionuţ Tofan. Acesta a fost diagnosticat cu dezinserţie cap lung biceps, ceea ce inseamnă că pentru el Cupa Mondială s-a incheiat. Tofan va trebui să suporte o intervenţie chirurgicală şi va fi obligat să facă o pauză de cel puţin trei luni. După Ioan Teodorescu şi Petru Bălan, Ionuţ Tofan este al treilea jucător pe care echipa noastră il pierde la această competiţie. Ceilalţi accidentaţi sunt Gontineac, Cristian, Toderaşc, Gal, Dumitraş, Tincu şi Toniţa. Toţi au inceput recuperarea şi vor face o serie de investigaţii paraclinice in cantonamentul de la Agen.

×
Subiecte în articol: sport