x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-a spart ghinionul giulestenilor

S-a spart ghinionul giulestenilor

03 Mai 2004   •   00:00

Dupa 5 etape fara victorie, Rapid a obtinut, in fata Gloriei, un succes la scor de forfait, 3-0, desi jocul lor n-a impresionat nici de aceasta data.

CATALIN FAINISI
Campionii en-titre au reusit in meciul cu Gloria Bistrita sa obtina prima victorie sub comanda lui Viorel Hizo, a doua pe teren propriu, in acest retur, dupa 2-1, din prima etapa, cu FC Oradea, cand echipa era antrenata de Dan Petrescu.

GOLDEN BOY. Incapatanarea „Dulaului" de a-l titulariza pe Robert Nita a fost recompensata de micutul atacant cu doua goluri, primul dintre ele avand darul sa-i descatuseze pe rapidistii prinsi in chingile mediocritatii la mijlocul terenului. „Ma bucur foarte mult ca am reusit sa inscriu din nou, dar important este ca echipa a invins si ne-am recapatat increderea", a declarat, dupa meci, cel poreclit „Golden Boy".

DERBY. Dupa victoria de moral in fata bistritenilor, rapidistii se pregatesc pentru derby-ul etapei viitoare, cand vor primi vizita liderului Dinamo. Giulestenii, care au invins in tur cu 4-3, spera sa castige din nou, pentru a-si netezi drumul macar spre locul 3. Printr-un succes in fata „cainilor", Rapid ar putea ajuta si Steaua sa castige titlul, aceasta fiind una dintre putinele variante de a juca in Cupa UEFA sezonul viitor, cu conditia ca Dinamo sa castige Cupa Romaniei.

Talismanul lui Rapid a fost absenta presedintelui Giovani Becali

Victoria de sambata a rapidistilor nu a fost urmarita din tribune de patronul George Copos si de presedintele executiv, Ioan Becali. Obisnuit in ultimele etape sa paraseasca tribuna inainte de fluierul final, cand giulestenii au suferit mai multe infrangeri, Becali a preferat sa nu mai vina la meciul cu Gloria. Se pare ca absenta sa le-a purtat noroc elevilor lui Viorel Hizo. Si de aceasta data, el a fost nevoit sa se confrunte cu probleme in alcatuirea echipei. „In dimineata jocului am aflat ca nu pot conta pe Daniel Niculae, dar sper sa-l recuperez pana la meciul cu Dinamo. Iar Negru a acuzat crampe musculare cu doua ore inainte de meci", a explicat Hizo. Altfel, eroul meciului de sambata, Robert Nita isi va boteza fiul Andreas, pe 31 mai, petrecerea urmand sa aiba loc la hotelul lui George Copos, Crowne Plaza.
×
Subiecte în articol: sport