x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-au bucurat de ultima vacanţă

S-au bucurat de ultima vacanţă

de Mihai Igirosanu    |    23 Iul 2007   •   00:00
S-au bucurat de ultima vacanţă
Sursa foto: Vlad Niculescu/mamaia/

Profitănd de week-end-ul liber acordat de antrenorul Gică Hagi după amicalul cu Charleroi, Adrian Neaga, Petre Marin şi Nicolae Dică au petrecut două zile in staţiunea Mamaia, alături de familii şi de prieteni.

Profitănd de week-end-ul liber acordat de antrenorul Gică Hagi după amicalul cu Charleroi, Adrian Neaga, Petre Marin şi Nicolae Dică au petrecut două zile in staţiunea Mamaia, alături de familii şi de prieteni.

Cei trei fotbalişti ai Stelei au ţinut să petreacă pe Litoral ultimele zile de vacanţă inaintea startului sezonului intern şi a "dublei" cu campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Sămbătă dimineaţă, la căteva ore după prezentarea lotului, jucătorii s-au suit in maşinile personale, plecănd spre Mamaia.

DISTRACŢIE. Insoţiţi de familii, Rică Neaga, Petre Marin şi Nicolae Dică s-au oprit direct pe plaja Hotelului Mamaia, acolo unde s-au intălnit cu prietenii şi cu foştii colegi Tiberiu Curt şi Adrian Pitu. Dorind să savureze aşa cum trebuie ultimele două zile ale vacanţei, fotbaliştii s-au bucurat de soare, de apa mării, s-au hărjonit pe plajă şi s-au plimbat cu ski-jet-urile de la Beach Bar Mamaia. Cel care a dat tonul distracţiei şi a insufleţit atmosfera a fost Rică Neaga, insă Petre Marin a fost de departe cel mai dibaci in mănuirea ski-jet-urilor. Cei trei au rămas pe plajă pănă spre seară, săturăndu-se cu greu de plăcerile oferite de litoral. Ziua s-a incheiat cu o cină la unul dintre restaurantele din Mamaia.

PROGRAM. In această dimineaţă, Neaga, Petre Marin şi Dică se prezintă la Stadionul Steaua, pentru reunirea lotului condus de Gică Hagi. "Roş-albaştrii" intră pe ultima sută de metri in vederea pregătirilor pentru prima etapă a Ligii 1. Vineri seară, in Ghencea, cu porţile inchise, Steaua va debuta in noul sezon contra Ceahlăului. Steaua se aşteaptă şi la alte sancţiuni după incidentele petrecute la meciul amical cu Charleroi.

Transferuri

După ce portarul columbian Robinson Zapata a semnat un contract pe patru ani, conducerea Stelei este foarte aproape de a parafa, după indelungi negocieri, o inţelegere cu mijlocaşul echipei belgiene Charleroi, Fabien Camus. Acesta este jucătorul pe care Hagi l-a cerut insistent pentru intărirea compartimentului median. Atacantul Gloriei Bistriţa, Dorel Zaharia, este şi el aproape acontat, urmănd ca "roş-albaştrii" să plătească 500.000 de euro grupării ardelene. Totuşi, jucătorul e nedumerit: "Cu mine nu a vorbit incă nimeni. Imi doresc să vin la Steaua, dar mai intăi trebuie să se inţeleagă cluburile şi să mă vrea şi Steaua".

×
Subiecte în articol: sport s-au