x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-au trezit fiii ratacitori

S-au trezit fiii ratacitori

31 Mai 2004   •   00:00

Pentru Bacau, meciul cu FC National reprezenta ultima sansa pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Cu urechea la aparatele de radio, ascultand vestile din Giulesti, unde Ceahlaul incerca marea lovitura, bacauanii si-au vazut de treaba si au profitat de numeroasele absente din tabara "bancarilor". Cei care au contribuit decisiv la victoria Bacaului au fost Ciocoiu si Narcis Raducan, cei doi jucatori blamati chiar de nasul lor, primarul Dumitru Sechelariu.

PROGRES. Avantajul de doua goluri obtinut inca inainte de pauza a adus gazdelor un succes facil, elevii lui Cosmin Olaroiu nearatand ca au vreun gand sa se trezeasca tocmai acum din seria neagra. Dupa ce in debutul returului, echipa din Cotroceni a invins pe Rapid si pe Dinamo, partida de la Bacau i-a adus a 6-a infrangere consecutiva. Cu toate acestea, antrenorul Cosmin Olaroiu n-a dramatizat: "Ratam foarte mult, asa cum s-a intamplat si in meciul cu Otelul, in care ati vazut ce a iesit. Totusi, suntem in progres fata de meciurile precedente".

NOROC. In schimb antrenorul Bacaului, Ionut Lupescu, spune ca salvarea este departe daca echipa sa nu se concentreaza: "Am castigat cu emotii pentru ca baietii s-au vazut prea repede invingatori. La 2-0 au ridicat piciorul de pe pedala de acceleratie. Nu sunt multumit de evolutia lor. Am avut noroc ca am castigat. Din pacate ei se demobilizeaza prea usor. Daca jucam tot asa la Galati, luam 3-4 goluri". (Ciprian Avadanei, Bacau)

×
Subiecte în articol: sport