x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Să vină Turcu, să ne lase Penescu"

"Să vină Turcu, să ne lase Penescu"

de Elly Cîrstea    |    11 Iul 2009   •   00:00
"Să vină Turcu, să ne lase Penescu"

Joi seară, liderul galeriei FC Argeş, Emil Popa, zis Popică, a strigat adunarea la Stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti pentru câteva zeci de suporteri, tema întâlnirii fiind discutarea problemelor legate de situaţia clubului, jucători, antrenor, dar şi găsirea unui nou investitor.



Suporterii sunt extrem de supăraţi de decizia Comisiei de Disciplină din cadrul LPF de retrogradare a echipei FC Argeş în Liga a II-a şi spun că nu este drept să plătească echipa pentru greşelile patronului. Sarti Talapan, unul dintre fanii "alb-violeţi", s-a arătat indignat că nimeni din conducerea clubului nu a venit la întâlnirea cu ei: "Noi ne-am dat întâlnire pe internet, postând un anunţ pe site-ul nostru www.violafans.net. Ne aşteptam să vină cineva din conducere să discute cu noi. Trebuie să vorbim ce se va întâmpla cu echipa".

Punctul pe i l-a pus Popică, care le-a vorbit oamenilor: "Ne-a fost pătată istoria. Penescu a stat trei ani la echipă şi, în loc să investească în jucători, a investit în arbitri. Cel mai frumos din partea familiei Penescu ar fi să plece".

Un alt suporter, cu părul alb, s-a arătat indignat de faptul că nici măcar jucătorii nu sunt plătiţi:
"Noi ştim că jucătorii nu şi-au primit salariile pe lunile mai şi iunie".

Concluziile întâlnirii de joi seară au fost postate tot pe site-ul suporterilor, www.violafans.net, în care fanii echipei din Trivale au menţionat că l-au contactat telefonic pe finanţatorul clubului Dinamo,

Vasile Turcu, care s-a arătat interesat să investească la FC Argeş. "Implicarea mea la FC Argeş nu poate fi decât un proiect sigur, cu reguli bine stabilite. Cu implicarea autorităţilor eu zic că putem face performanţă. Fiind un argeşean prin alianţă, vreau să investesc cu sufletul la FC Argeş şi îmi pare bine că am parte de susţinerea voastră, a suporterilor. Am încredere în Ionuţ Badea, primul lucru care o să îl fac când o să ajung la Piteşti va fi să-i prelungesc contractul cu încă cinci ani", sunt câteva din replicile telefonice ale lui Vasile Turcu postate pe site-ul suporterilor FC Argeş.

Materialul este urmat de mesaje lăsate de alte zeci de suporteri, care şi-au dat acordul că Vasile Turcu ar fi potrivit pentru FC Argeş.

×
Subiecte în articol: sport