x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabău: "Actele în cazul Varga - Bălan sunt clare"

Sabău: "Actele în cazul Varga - Bălan sunt clare"

17 Mar 2010   •   00:00

Antrenorul formaţiei bănăţene, Ioan Ovidiu Sabău, este de părere că actele în cazul fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan sunt clare şi nu înţelege de ce instanţele fotbalistice româneşti ezită să ia o decizie în această privinţă.

"La noi nu există destulă personalitate ca să se ia o decizie clară. Nu ştiu de ce trebuie să se tot amâne când actele sunt clare. Nu ştiu de ce trebuie să ajungem la TAS sau în altă instanţă. Există posibilitatea să se ajungă cu decizia până la sfârşitul campionatului, aşa cum s-a întâmplat anul trecut în cazul celor 6 puncte de penalizare", a declarat Sabău.

FC Timişoara a depus, la 8 martie, un memoriu la LPF prin care contestă dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în partida directă din etapa a 20-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările celor doi jucători.

Până acum, Comisia de Disciplină a LPF şi Comisia pentru Soluţionarea Litigilor din cadrul LPF şi-au declinat competenţa în judecarea cazului, care urmează să fie analizat de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF.

×
Subiecte în articol: redactie