x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabău: "Se cer rezultate foarte repede în Romania, este prea multă grabă"

Sabău: "Se cer rezultate foarte repede în Romania, este prea multă grabă"

22 Oct 2008   •   00:00

Fostul mare fotbalist al naţionalei României, Ioan Ovidiu Sabău, a fost dezamăgit la auzul veştii că Marius Lăcătuş nu mai este antrenorul Stelei.



"Îmi pare foarte rău pentru Marius, pentru că ştiu cât suflet şi câtă muncă a investit la Steaua. Se cer rezultate foarte repede în Romania, este prea multă grabă. Până la urma, şi Arsenal a avut momente grele în urmă cu câteva sezoane, dar nu s-a pus nici o clipă problema schimbării lui Wenger. Şi totuşi, ce a făcut Steaua? A pierdut cu Lyon, o superforţă a continentului!"

"Cu Lyon s-a văzut diferenţa de valoare dintre echipe. Au condus cu 2-0 o echipa ranită, foarte valoroasă, careia i-a răscolit orgoliul. Când încep jucători de 50-60 de milioane de euro să te asalteze, e foarte greu să rezişti. S-a văzut clar că fotbaliştii noştri şi-au dorit mult victoria, după modul în care s-au bucurat la fiecare gol, titulari şi rezerve, toţi laolaltă. S-a văzut unitatea de grup, dar e clar că Lyon a fost mai valoroasă. Nu este Lăcătuş de vină pentru asta"

"Conducătorii de club trebuie să analizeze atent prestaţia unui tehnician şi munca sa, nu să încerce doar să-l scoată ţap ispăşitor. Cine o să vina acum o să meargă pe bâjbâite o perioadă, se vor mai pierde puncte, dar fiecare decide pe banii lui. Asta este".
www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport