x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Săgeată" a ajuns la Terek

"Săgeată" a ajuns la Terek

de Marius Mihalcea    |    13 Iul 2009   •   00:00
"Săgeată" a ajuns la Terek
Sursa foto: Razvan Pasarica/rpressport

Marius Niculae a părăsit ieri cantonamentul "roş-albilor" din Franţa, de la Aix-les-Bains, cu destinaţia Cecenia, unde în cursul acestei zile se va întâlni cu şefii grupării din Groznîi, pentru a semna contractul de joc.



La Terek, care va plăti în schimbul achiziţionării sale în jur de 1.200.000 de euro, "Săgeată" va fi coechipier cu alţi trei jucători români, ex-dinamoviştii Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu şi fostul rapidist Daniel Pancu. În Cecenia, Marius Niculae va avea un salariu stagional de 800.000 de euro.

"E adevărat, mă duc să negociez cu Terek. Am plecat deja din Franţa, iar luni mă voi întâlni cu şefii de la Terek să văd dacă îmi convine ce mi se oferă. Mai multe detalii nu ştiu, cel mai în măsură să vă dea relaţii despre acest transfer este agentul meu, Victor Becali. Încă nu ştiu ce voi face, să vedem dacă accept oferta celor de la Terek sau rămân la Dinamo, luni se va şti cu siguranţă situaţia mea", a declarat ieri atacantul în vârstă de 28 de ani. Altfel, aflat cu mai bine de un picior în curtea lui Terek, Niculae nu a fost folosit deloc de antrenorul Dario Bonetti în meciul de verificare pierdut vineri de "câini", 1-2 cu Olympique Marseille.

Un alt fotbalist român care ar putea semna zilele acestea cu Terek este Marius Constantin, doar că fundaşul central de la Rapid va susţine mai întâi probe de joc. Giuleştenii solicită pe Marius Constantin 1.000.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport terek