x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Şahtior, pe val

Şahtior, pe val

de Jurnalul National    |    19 Sep 2007   •   00:00
Şahtior, pe val

Echipa lui Mircea Lucescu a debutat cu dreptul in această ediţie a Ligii Campionilor. Ca şi in urmă cu trei sezoane, Şahtior a trecut pe teren propriu de scoţienii de la Celtic Glasgow, scor 2-0.

LIGA CAMPIONILORÂ - Rosenborg a făcut surpriza

Echipa lui Mircea Lucescu a debutat cu dreptul in această ediţie a Ligii Campionilor. Ca şi in urmă cu trei sezoane, Şahtior a trecut pe teren propriu de scoţienii de la Celtic Glasgow, scor 2-0. "Minerii" au avut un start fantastic de partidă, inscriind rapid două goluri. Mai intăi a punctat brazilianul Brandao (’5), italianul Lucarelli majorănd scorul peste numai trei minute, din centrarea lui Raţ. Internaţionalul romăn a fost titular la echipa din Doneţk, evoluănd pe toată durata partidei. O desfăşurare aproape identică a avut şi celălalt meci din Grupa D, in care AC Milan a trecut cu 2-1 de Benfica. Campioana Europei a deschis repede scorul, prin Pirlo (’9) şi s-a distanţat după reuşita lui Inzaghi (’24), Nuno Gomes reducănd din handicap in prelungiri.

Surpriza zilei s-a petrecut la Londra, unde Chelsea a obţinut doar o remiză in faţa lui Rosenborg. Intr-o cascadă de ocazii ale echipei lui Jose Mourinho, norvegienii au deschis scorul la mijlocul primei reprize, prin Koppinen. Pănă la final, Chelsea nu a reuşit decăt golul egalizator, prin Şevcenko (’53).

Derby

Arsenal şi Sevilla se luptă in această seară pentru supremaţia in Grupa H, in care evoluează şi Steaua. Ambele echipe au arătat o formă de zile mari la sfărşitul săptămănii trecute, in campionat, cănd Arsenal a invins-o cu 3-1 pe Tottenham, iar Sevilla a trecut cu 4-1 de Recreativo Huelva. "Meciurile din Liga Campionilor vor fi mult mai grele decăt cele din Cupa UEFA. Echipa este pregătită, suntem mai buni decăt anul trecut. O cunosc foarte bine pe Arsenal şi cred că putem căştiga, dacă incepem in forţă, ca de obicei. Putem merge departe in această competiţie", a declarat inaintea meciului golgeterul Sevillei, Kanoute.

×
Subiecte în articol: sport