x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Salamon era sa moara la schi!

Salamon era sa moara la schi!

20 Feb 2004   •   00:00

In urma cu doua saptamani, masivul fundas al Stelei si al echipei reprezentative Jeno Salamon a fost la un pas de moarte.

Desi conducatorii ros-albastrilor nu doresc sa ofere amanunte, probabil din cauza statutului de militar al hocheistului, Salamon s-a accidentat grav la schi, medicii avansand chiar ideea ca acesta e in pericol sa-si mai continue cariera sportiva.

ACCIDENT. "Acasa, in Harghita, a iesit cu prietenii la schi. Am auzit ca partia era una dreapta, fara curbe, iar el a incercat sa vada ce viteza poate prinde. Acum, sunt doua variante: ca a intrat direct intr-un copac sau ca ar fi cazut cu spatele intr-o buturuga. Cert e ca a stat cateva zile in coma la spitalul din Miercurea-Ciuc, iar acum se plange ca nu-si mai simte o mana", ne-a dezvaluit o sursa apropiata federatiei.

SURPRIZA. Intr-un meci disputat ieri pe Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti, in cadrul celui de-al treilea turneu al Ligii Nationale, Dinamo a furnizat surpriza sezonului, invingand cu 4-2 pe vicecampioana SC Miercurea-Ciuc. In urma acestui rezultat, Steaua s-a distantat in fruntea clasamentului. Astazi, de la ora 18:00, va avea loc traditionalul derby al orgoliilor, Steaua - SC Miercurea-Ciuc, partida care va fi transmisa in direct de TV Sport.

SCHIMBARE. Cativa oameni de afaceri intentioneaza sa scoata sectia de hochei a Stelei de sub tutela Ministerului Apararii Nationale. Acestia doresc sa infiinteze HC Steaua Bucuresti, un club particular, care sa aiba emblema proprie si sa fie afiliat la Federatia Romana de Hochei pe Gheata. Deocamdata, totul este la stadiul de intentie. Altfel, Patinoarul "Mihai Flamaropol" s-a redeschis pentru agrement, fiind disponibil in zilele de joi, sambata si duminica.

×
Subiecte în articol: sport