x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Salvatorul Adrian Ilie

Salvatorul Adrian Ilie

16 Mar 2004   •   00:00

Besiktas a castigat duminica seara, pe teren propriu, cu 5-3 in fata lui Elazig, dupa ce echipa lui Mircea Lucescu a fost condusa cu 2-0.

Adrian Ilie, autor al golului de 3-2, din minutul 45, a fost ales de cotidianul "Fanatik" cel mai bun jucator de pe teren.

REZERVA. Introdus pe teren in minutul 33, la scorul de 1-2, "Cobra" si-a adus formatia in avantaj in ultimul minut al primei reprize, printr-un sut puternic. "Ilie si-a motivat echipa si si-a pus amprenta asupra jocului", scrie "Fanatik". De asemenea, cotidianul "Milliyet" apreciaza ca Mircea Lucescu a gresit pentru ca nu l-a titularizat pe roman. "Nu intelegem de ce Lucescu a asteptat 33 de minute sa il introduca in joc pe Ilie, mai ales intr-un meci in care Pancu si Cordoba nu puteau evolua, fiind suspendati", scrie "Milliyet".

REVENIRE. Potrivit presei turce, Besiktas a obtinut duminica prima victorie dupa 28 de zile, timp in care in cele 5 meciuri disputate in campionat si in Cupa UEFA a inregistrat un egal si patru infrangeri. "Vulturii" ocupa in continuare locul secund in clasament, cu 54 de puncte, 3 mai putine decat liderul Fenerbahce, si vor juca in etapa viitoare in deplasare cu Diyarbakir. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport