x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sandu şi Dragomir sunt mulţumiţi

Sandu şi Dragomir sunt mulţumiţi

07 Feb 2010   •   00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, consideră că grupa României este una accesibilă. "Am picat cu un cap de serie printre cei mai puternici. Era greu să evităm una din marile puteri, poate cu excepţia Croaţiei. Bosnia e tare, avem ascendentul activităţii din ultimul timp, la fel ca şi pe Belarus, pe care i-am bătut de două ori în precedenta calificare pentru Euro. Rămânem a doua favorită a grupei după Franţa, la o oarecare luptă cu Franţa. E o componenţă a grupei cât de cât convenabilă, luptăm şi vedem ce se va întâmpla în cele din urmă. Sper să jucăm cu Franţa după Mondialul din vară, ei vor încerca să evite asta, cu siguranţă", a spus Sandu la TVR 1.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este şi mai optimist. "Am căzut foarte bine, extraordinar. Grupa Bulgariei e cea mai tare. Cu cine puteam să cădem mai bine? Noi şi Franţa suntem favoriţii. Mă tem că nu putem spera la primul loc. Nu mi-e frică de Bosnia, Franţa e echipă puternică, cu ei ne batem. Doi fotbalişti de acolo fac cât toată echipa noastră, să ne vedem lungul nasului", a spus Dragomir la Sport.ro.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului.

×
Subiecte în articol: redactie