x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sânge proaspăt la FRF

Sânge proaspăt la FRF

de Mihai Igirosanu    |    29 Apr 2009   •   00:00
Sânge proaspăt la FRF
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact images

În şedinţa Comitetului Executiv, programată astăzi, se vor lua două decizii extrem de importante pentru fotbalul românesc. Răzvan Lucescu (40 de ani) va fi numit selecţioner, iar Dan Lăzărescu (39 de ani) va fi înscăunat preşedintele al Comisiei Centrale a Arbitrilor.



Omul însărcinat să negocieze instalarea noului selecţioner, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu, acesta fiind ales dintr-o listă pe care s-au mai aflat Dan Petrescu şi Gică Hagi. Antrenorul Braşovului este agreat de majoritatea membrilor Comitetului Executiv, astfel că numirea sa va fi aprobată fără probleme. Din câte se pare, Lucescu jr a acceptat deja şi salariul propus de Ionuţ Lupescu, 250.000 de euro anual, urmând a avea ca obiectiv calificarea la Euro 2012. Contractul, care ar putea să fie semnat chiar joi, se va întinde pe durata a doi ani şi jumătate, cu drept de prelungire pe încă un an. Lui Răzvan i se va permite să rămână la cârma echipei din Braşov până la finele acestei ediţii din Liga 1. "Nu pot să fac încă nici o declaraţie pe această temă, dar pot spune că echipa naţională nu se refuză. Sigur că jucătorii Braşovului îşi pun şi ei foarte multe întrebări după ce citesc ziarele şi se poate face o atmosferă tensionată, dar am jucători buni care înţeleg că important e să-şi facă treaba. Deocamdată, eu sunt antrenorul Braşovului", a declarat Răzvan Lucescu luni seară.

În privinţa CCA, fostul asistent FIFA, Dan Lăzărescu, va fi numit şef al arbitrajului românesc, urmând să facă echipă cu Aron Huzu, conducătorii FRF urmărind să schimbe total imaginea şi activitatea departamentului de arbitri, în primul rând prin schimbarea definitivă a actualei echipe.

×
Subiecte în articol: sport