x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Şase jucători de la Farul au fost excluşi din lot

Şase jucători de la Farul au fost excluşi din lot

22 Apr 2010   •   00:00

Jucătorii Chico, Ducu Ninu, Diogo Andrade, Dragan Gosici, Andreij Rastovaci şi Marius Ene au fost excluşi din lotul formaţiei FC Farul ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă şi a faptului că gruparea constănţeană nu mai are şanse de promovare în Liga I.

FC Farul a emis un comunicat prin care a cerut scuze suporterilor constănţeni pentru rezultatele din ultima perioadă. "Conducerea clubului FC Farul Constanţa îşi cere scuze fanilor pentru parcursul dezamăgitor al echipei. La începutul returului, la meciurile cu Concordia Chiajna şi Victoria Brăneşti, lotul de bază avea plăţile la zi, conform normelor FRF. După eşecurile în lanţ, conducerea clubului s-a concentrat pe plata primelor de joc şi s-a decis suplimentarea substanţială a acestora, însă rezultatele au fost din păcate nesatisfacătoare", se arată în comunicatul emis de FC Farul, citat de Mediafax

La finele acestei săptămâni va avea loc şi o şedinţă a Consiliului Director în cadrul căreia se vor stabili cuantumul amenzilor acordate şi nominalizarea jucătorilor.

×
Subiecte în articol: sport