x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Scandal in Ghencea, căinii invingători

Scandal in Ghencea, căinii invingători

de Vicentiu Neagoe    |    22 Iul 2007   •   00:00
Scandal in Ghencea, căinii invingători
Sursa foto: Vlad Dumitrescu/

Campioana şi vicecampioana sezonului trecut au incheiat pregătirile, Steaua incheind nedecis, 1-1, meciul de prezentare cu Charleroi, in timp ce Dinamo a căştigat turneul de la Zell Am See, invingănd in finală cu 8-7, după penaltyuri, pe Beşiktaş.

Campioana şi vicecampioana sezonului trecut au incheiat pregătirile, Steaua incheind nedecis, 1-1, meciul de prezentare cu Charleroi, in timp ce Dinamo a căştigat turneul de la Zell Am See, invingănd in finală cu 8-7, după penaltyuri, pe Beşiktaş.

Primul meci al lui Hagi pe banca tehnică a echipei care l-a consacrat s-a vrut a fi o sărbătoare. Nu a fost aşa, Steaua nereuşind să invingă pe Charleroi, inregistrănd cea de-a cincea remiză consecutivă. Mai mult, un suporter stelist a sărit gardul tribunei incercănd să-l lovească pe portarul belgian, Bertrand Laquait. Arbitrul Alexandru Tudor a intrerupt partida pentru căteva minute, Steaua riscănd penalizări din partea UEFA.

HAGI. A fost ovaţionat de toţi cei prezenţi, a vrut foarte mult să obţină o victorie de moral şi s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi din partea a doua a meciului. A lăudat publicul chiar dacă acesta l-a huiduit copios pe finanţatorul Gigi Becali, iar o parte a sa s-a dedat la acte reprobabile. "Sunt fericit, emoţionat de lumea care a venit. Este foame de fotbal, este un meci de prezentare şi trebuie să facem tot posibilul ca lumea să vină la stadion, chiar dacă primul meci va fi fără spectatori. Atunci cănd jucăm acasă publicul este al 12-lea jucător", a spus Regele. Hagi a spus că mai are nevoie de doi-trei jucători pentru a construi o echipă competitivă. "Sunt increzător in ceea ce priveşte viitorul echipei. Am vorbit cu patronul, imi mai trebuie jucători. După ce am văzut azi sunt sigur că vom căştiga vineri, cu Ceahlăul", a mai declarat fostul internaţional. Patronul echipei, Gigi Becali, il contrazice pe Hagi spunănd că este posibil să nu mai vină nimeni in Ghencea. "Putem să nu mai aducem nici un jucător. Pentru ce ne mai trebuie jucători? Mie mi-a plăcut cum au jucat băieţii. Nu sunt ingrijorat, au fost meciuri amicale", a spus Becali, care a mai declarat că va lua măsuri impotriva celor care l-au fluierat, adăugănd că fanii din peluză vor să facă acelaşi lucru şi la meciul cu Zaglebie Lubin.

DINAMO. Şi trupa din Ştefan cel Mare a incheiat meciurile de pregătire, reuşind să căştige patrulaterul de la Zeel Am See, invingăndu-i in finală pe turcii de la Beşiktaş, 0-0, după 90 de minute, cu 8-7 după executarea loviturilor de departajare. Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat mulţumit de rezultat. "Per ansamblu sunt mulţumit, doar am căştigat turneul. Greul insă de-abia acum incepe, miercuri jucăm Supercupa cu Rapid, şi eu vreau să căştig acest trofeu indiferent ce părere au unii despre acest lucru. Eu imi văd de echipa mea şi cred că inconvenientul cel mai mare va fi canicula din Romănia", a spus Puriul. Cristi Borcea era entuziasmat de căştigarea trofeului premiindu-i pe jucătorii săi cu 10.000 de dolari. "Ne-am făcut incălzirea pentru miercuri, cănd le vom da o lecţie rapidiştilor. Vreau să căştigăm numai pentru orgoliul meu, orice meci cu Rapidul fiind important pentru noi", a spus directorul executiv al căinilor. Supercupa Romăniei se va disputa pe Stadionul Naţional, cu incepere de la ora 20:30, şi va fi transmisă in direct de Antena 1. Delegaţia dinamovistă s-a intors ieri după-amiază in ţară, aterizănd la ora 17:30 pe Aeroportul Henri Coandă.

×
Subiecte în articol: sport