x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Scandalul "Mutu" - Grosu s-a dus la politie

Scandalul "Mutu" - Grosu s-a dus la politie

de Dragos Stoica    |    26 Sep 2006   •   00:00
Scandalul "Mutu" - Grosu s-a dus la politie

La aproape o luna de la data cand ar fi fost batut de Adrian Mutu la Hotelul Rex, ospatarul Gigi Grosu a depus o plangere penala la Inspectoratul Judetean din Constanta.

Semnele de intrebare care planeaza asupra povestii in care Adrian Mutu a fost acuzat ca a batut un ospatar in interiorul Hotelului Rex din Mamaia sunt departe de a se risipi.

DECLARATIE. In cursul zilei de ieri, Gigi Grosu, cel care sustine ca a fost agresat de atacantul Fiorentinei in noaptea de 29 spre 30 august, dupa meciul dintre Romania si Bulgaria, a depus o plangere penala impotriva fotbalistului la Serviciul Judiciar al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. In intampinarea facuta autoritatilor, Grosu isi mentine declaratia potrivit careia ar fi fost batut de Mutu si sustine ca s-a decis sa depuna plangerea, deoarece Mutu i-ar fi amenintat familia cu moartea. Acesta va fi examinat in cursul zilei de azi la Laboratorul de Medicina Legala. De asemenea, Grosu i-a cerut lui Mutu 500.000 de euro daune morale pentru a-si retrage plangerea si a precizat ca-i va da in judecata si pe Victor Piturca, Dumitru Dragomir, Gabi Tamas, Cosmin Contra si Ciprian Marica, pentru declaratii mincinoase.

ACUZATIE
"Am mers de bunavoie la Hotelul Rex, unde urma sa ma intalnesc cu Mutu pentru a lamuri o discutie in contradictoriu pe care o avusesem la restaurantul unde lucram. Am mers cu niste bodyguarzi, care insa nu s-au atins de mine. Mutu m-a batut cu o ranga de fier invelita intr-un prosop"
Gheorghe Grosu
ospatar

REPLICA
Adrian Mutu si-a mentinut aceeasi pozitie, negand ca ar fi ceva adevarat in varianta prezentata de Grosu. "Nu s-a intamplat nimic, nu este adevarat ca l-as fi lovit. La terasa nici macar disputa verbala nu se poate numi, el a venit sa faca poze, eu i-am zis sa nu mai faca, el mi-a raspuns, iar apoi totul s-a incheiat. Apoi, era pe la hotel, a venit sa-si ceara scuze, i-am dat un tricou, si asta a fost totul. N-a fost in camera la mine. Ca de obicei, se face din tantar armasar, asa cum se intampla cu toate cand vine vorba despre mine. In ceea ce ma priveste, incerc sa nu ma gandesc la aceste lucruri, ci sa-mi vad doar de cariera", a spus Mutu.

×
Subiecte în articol: sport mutu grosu