x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se cauta jucatori

Se cauta jucatori

04 Mai 2004   •   00:00

Dupa remiza de la Timisoara, antrenorul Universitatii, Mircea Rednic, s-a aratat dezamagit de evolutiile mai multor elevi de-ai sai.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

CRITICI. „Asa este fotbalistul roman, dupa un meci bun este in al noualea cer. Le-am spus sa aiba grija la inceputul meciului si ei au luat gol in secunda 30", a spus Rednic, nominalizandu-i printre deziluzii pe Bolohan, Stanga, Daouda, Lutu, Borbely si Miclea. Cel mai criticat a fost ivorianul, care nici nu ar fi jucat daca Murgan nu era accidentat. „Pe Daouda nu-l inteleg deloc. Va sta pe banca langa mine pana isi baga mintile in cap. Vine toata ziua la mine si-mi zice ca vrea sa plece, ca nu mai suporta. Nu il inteleg, ca are banii la zi si este sub contract cu Universitatea", a spus „Puriul".

ACHIZITII. Tehnicianul craiovean a mai dezvaluit ca are sprijinul conducerii pentru achizitionarea mai multor jucatori in aceasta vara. „Pana la vara mai este destul timp. Caut jucatori pentru ca trebuie sa acopar cateva posturi." Se pare ca la echipa vor veni un atacant si un fundas central din Belgia, si un mijlocas coordonator din campionatul intern. Despre atacant se stie ca a jucat la Standard Liege si Anderlecht, pornindu-se deja discutiile cu impresarul acestuia.

MODERNIZARE. Mircea Sandu, presedintele FRF, a inspectat ieri stadionul „Ion Oblemeco" in vederea disputarii unui meci al nationalei in preliminariile pentru CM 2006. „Nasu" a fost dezamagit de calitatea gazonului si de starea generala a arenei, sfatuindu-i pe edilii craioveni sa inceapa cat mai devreme lucrarile de modernizare. „Daca se va realiza acest lucru, pe 4 septembrie, cu Macedonia, nationala va juca la Craiova", a spus Sandu. Oficialitatile craiovene au promis 10 miliarde de lei pentru modernizarea stadionului.

×
Subiecte în articol: sport