x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se decide dupa joi

Se decide dupa joi

de Sorin Anghel    |    27 Sep 2005   •   00:00
Se decide dupa joi

Dupa infrangerea din derby-ul cu Dinamo, 2-5, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a anuntat ca nu intentioneaza sa-si depuna deocamdata demisia.

In locul unui cutremur, giulestenii incearca sa stranga randurile inaintea partidei de joi, cu Feyenoord, care poate duce Rapidul in grupele Cupei UEFA.

RAMANE. "Trebuie sa trecem cat mai repede peste acest meci. A fost o nebunie, dar trebuie sa uitam, pentru ca ne asteapta un meci foarte important cu Feyenoord", a spus imediat dupa meci Razvan Lucescu. Tehnicianul giulestenilor a anuntat ca nu intentioneaza sa paraseasca echipa in urma acestui rezultat.

CAPITAL. Pentru Lucescu, partida de joi seara, cu Feyenoord, din turul I al Cupei UEFA, reprezinta ultima sansa de a mai continua sub Podul Grant. In cazul in care va rata calificarea, tehnicianul va demisiona, invocand faptul ca nu si-a indeplinit unul dintre obiective. "Azi, maine, Razvan Lucescu nu va fi dat afara. Dar va veni si acest moment", a spus Dinu Gheorghe la Recursul Etapei. "Pentru rezultate responsabil este Dinu Gheorghe, el ia decizii, el e presedinte. Acum, inaintea meciului cu Feyenoord, avem nevoie de stabilitate. Cu Dinamo am fost umiliti, a fost un accident, inca un accident. Imi va trece supararea daca eliminam pe Feyenoord", a avertizat ieri Copos.

UNELTIRE
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede ca Razvan Lucescu nu mai are mult de trait la Rapid. "A gresit in momentul cand i s-a facut acea atmosfera. A fost dat afara, iar repus, trebuia sa isi ia viteza repede, dar a gresit. Cred ca a fost influentat de cineva ca sa stea. Si-a calcat pe demnitate si acum e foarte greu sa revina. Jucatorii de-abia il asteapta la cotitura. Cum greseste, cum se intampla ceva, bineinteles ca vinovatul principal este el. Curand incepe si galeria. Mai ales ca am auzit ca domnul Copos a fost in mijlocul galeriei la meci, nu a venit in tribuna oficiala sau in alta parte. Deci i se pregateste bine desfiintarea, ca sa spun asa", a afirmat Dragomir, care ar "spritui" zdravan in cazul in care toate cele trei echipe romanesti, Steaua, Dinamo si Rapid, se vor califica in grupele Cupei UEFA.

BILETE
Preturile biletelor la meciul Rapid - Feyenoord sunt urmatoarele: 75 RON (tribuna 0), 20 RON (tribuna I), 12 RON (tribuna a II-a) si 6 RON (peluze). Biletele s-au pus in vanzare la stadionul Giulesti. Invitatiile la tribuna oficiala, precum si abonamentele puse in vanzare pentru meciurile din Divizia A nu sunt valabile pentru acest joc. Partida, care va avea loc joi, de la ora 19:00, pe stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu", il va avea la centru pe Lucilio Cardoso Cortez Batista, ajutat la cele doua linii de asistentii Jose Carlos Neves Ramalho si Joao Ferreira Dos Santos, toti din Portugalia.

×
Subiecte în articol: sport