x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se descarcă ultimele cartuşe

Se descarcă ultimele cartuşe

de Mihai Igirosanu    |    22 Mai 2009   •   00:00
Se descarcă ultimele cartuşe
Sursa foto: Răzvan Păsărică/RPRESSPORT.RO/INTACT IMAGES

După eşecul previzibil din Ştefan cel Mare, bănăţenii ţintesc în această seară reabilitarea în faţa suporterilor care i-au acuzat vehement de blat în partida cu Dinamo. Derby-ul FC Timişoara - Steaua va începe la ora 21:00 şi va fi transmis în direct de Antena 1.



Interesul pentru confruntarea din această seară este unul foarte ridicat în Timişoara. Conform estimărilor clubului organizator, meciul se va disputa cu casa închisă. Antrenorul gazdelor, Gabi Balint, s-a arătat dezamăgit de reacţiile fanilor. "M-am supărat pentru că după meciul cu Dinamo, atunci când am mers la conferinţa de presă, câţiva dintre fani m-au înjurat de mamă, iar mama mea a murit acum câţiva ani."

"DUMNEZEU LE-A DAT DUPĂ CUM MERITĂ"
Fost jucător al Stelei, mijlocaşul Timişoarei Stelian Stancu s-a referit la perioada petrecută în Ghencea. "Să joc în Ghencea a fost un vis de-al meu. În copilăria mea, jumătate de ţară îşi dorea să ajungă la Steaua, iar cealaltă jumătate la Dinamo. Acum e însă altceva, acele clipe au trecut, iar ce se întâmplă acum cu acel club e treaba celor de acolo, nu mă mai interesează. Îmi pare rău de foştii colegi, ştiu că mulţi vor să plece de acolo, să scape. Nu mă pot bucura de răul altor fotbalişti, dar în ce-i priveşte pe alţi oameni de la club, Dumnezeu le-a dat după cum s-au purtat şi după cum merită." Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a prefaţat meciul: "Timişoara porneşte cu prima şansă, dar asta nu înseamnă că ne va şi bate. În momentul de faţă căutăm antrenor, dar nu au rost speculaţiile".

Fără Stancu

Steaua se va prezenta pe Bega fără cei mai prolifici jucători ofensivi din acest sezon, grecul Pantelis Kapetanos, cu 11 goluri marcate, şi Bogdan Stancu, 9 goluri. Ultimul a ieşit ieri din calcule pentru partida din această seară. Staff-ul medical al roş-albaştrilor face eforturi mari pentru a-l reface pe atacantul în vârstă de 21 de ani măcar pentru meciul cu Universitatea Craiova, de săptămâna viitoare. Stancu s-a accidentat înainte de partida cu Rapid, suferind o întindere la inghinali. Pe de altă parte, timişorenii sunt determinaţi: "Ştiu că nu va fi un meci uşor, Steaua va veni să se bată până la sacrificiu, îi interesează să termine cât mai sus, să joace în Europa League. Dar eu cred în victoria cu Steaua, cred în jucătorii mei", a declarat antrenorul Timişoarei, Gabi Balint.

"Am renunţat o dată la Timişoara şi nu o mai fac. Vă spun sincer, până la vară cât avem obiectivul ăsta, nu voi renunţa"

Gabi Balint - antrenor FC Timişoara

×
Subiecte în articol: sport