x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se pune din nou problema amânării returului

Se pune din nou problema amânării returului

11 Feb 2010   •   00:00

După precipitaţiile căzute în ultimele zile, oficialii mai multor cluburi din Liga I sunt de părere că returul campionatului, programat să înceapă la 19 februarie, ar trebui amânat. "Nu cred că se va juca săptămâna viitoare. Am înţeles că e groaznic în Bucureşti. Nu ai unde să te antrenzi, terenurile sunt impracticabile. Ar fi mai înţelept dacă nu s-ar juca. Chiar dacă vremea se va îmbunătăţi şi vor fi 5-6 grade, terenurile vor fi groaznice", a spus antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, care a adăugat că roş-albaştrii se vor pregăti săptămâna viitoare în Bulgaria: "Ne vom duce în Bulgaria. Vrem să ne antrenăm în condiţii aproapiate de cele de aici. Ne vom întoarce în ţară cu o zi inainte să înceapa campionatul, dacă va începe acum".
Şi antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, s-a plâns de condiţiile din ţară. "Din câte se pare, vremea nu ţine cu noi, ceea ce ne creează probleme cu antrenamentele. Practic, nu avem foarte multe posibilităţi unde să ne antrenăm. Pe un astfel de teren, plin de apă, zăpadă şi noroi, nu putem să facem decât alergare. Ceea ce mă îngrijorează este că nu avem unde face cu mingea", a declarat Marius Lăcătuş.
Tot din cauza condiţiilor proaste din ţară, oficialii clubului Universitatea Craiova au decis ca echipa să plece vineri în Grecia, de unde va reveni cu o zi înaintea începerii returului. De asemenea, Unirea Urziceni va pleca sâmbătă în Anglia, cu şase zile înaintea meciului cu Liverpool, din 16-imile Europa League.

×
Subiecte în articol: redactie