x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Selecţionerul Hondurasului: România a fost net superioară

Selecţionerul Hondurasului: România a fost net superioară

06 Iun 2010   •   00:00

Selecţionerul Hondurasului, Reinaldo Rueda, a declarat după meciul amical de sâmbătă cu România, scor 0-3, că naţionala pregătită de Răzvan Lucescu a fost net superioară şi a adus echipa sa cu picioarele pe pământ, informează cotidianul El Heraldo.

"Nouă ne-au lipsit abilitatea de a ţine balonul, mobilitatea. Am făcut şi erori în defensivă, lucruri care au dus la primirea primelor două goluri şi le-am dat posibilitatea să câştige încredere. Astfel de jocuri ne spun la ce nivel suntem", a spus Rueda.

"A fi umil înseamnă să înveţi de la alţii. Am avut de învăţat multe lucruri la acest meci. N-am jucat deloc bine", a  declarat şi mijlocaşul Julio Cesar de Leon.

Publicaţia La Prensa a menţionat că "românii au obţinut o victorie tăcută, beneficiind de slăbiciunile defensive ale echipei Hondurasului", în timp ce cotidianul La Tribuna a comentat: "Honduras fără reacţie, fără idei, fără agresivitate, fără combinaţii. Honduras a încercat să spargă zidul defensiv al adversarului, dar odată cu trecerea timpului, europenii au început să facă diferenţa, au recuperat baloane de la hondurienii fără reacţie şi au pus în pericol poarta lui Escobar".

"Judecata României", a titrat şii cotidianul Tiempo. "După minutul 15, românii au preluat iniţiativa, au plimbat mingea, alarmând defensiva noastră. La pauză a fost un clar şi convingător 2-0, iar al treilea gol a venit dintr-un penalti clar. Un 3-0 corect, putea fi un rezultat şi mai mare. Atacanţii Welcome şi Suazo dispar din joc când au în față apărători buni, ca în cazul României, iar defensiva a sucombat în faţa atacului europenilor. România a fost mult mai bună", a notat Tiempo.

Echipa naţională de fotbal a României a obţinut prima victorie într-un meci amical disputat în acest an, după ce a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata statului Honduras, calificată la Cupa Mondială, într-o partidă disputată în localitatea austriacă Sankt Veit an der Glan.

×