x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Seniorii şi tineretul se reunesc luni la Mogoşoaia

Seniorii şi tineretul se reunesc luni la Mogoşoaia

29 Aug 2009   •   00:00

Loturile echipelor naţionale de fotbal ale României se vor reuni la începutul săptămânii viitoare în vederea partidelor cu Franţa, din preliminariile CM din 2010, şi cu Moldova, din preliminariile CE de tineret.



Programul naţionalei de seniori va începe luni, de la ora 12:30, cu o conferinţă de presă ţinută de selecţionerul Răzvan Lucescu, jucătorii convocaţi de acesta urmând a ajunge la Mogoşoaia până la ora 13:00. Jucătorii se vor antrena la Mogoşoaia până joi, când vor pleca spre Paris, unde vor fi cazaţi la Hotelul "Renaissance La Defense". Meciul Franţa - România va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi arbitrat de o brigadă din Croaţia, cu Ivan Bebek la centru. Delegaţia noastră va reveni în ţară a două zi, în jurul orei 13:30, urmând a pregăti apoi meciul cu Austria, care va avea loc la 9 septembrie, pe Stadionul Steaua.

Naţionala de tineret se va reuni la ora 11:00, la Mogoşoaia, dar antrenamentele se vor desfăşura pe stadionul lui FC Snagov. Meciul România - Moldova va avea loc marţi, 8 septembrie, de la ora 20:00, la Craiova.

×
Subiecte în articol: sport