x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sesizare PNA contra Jiului

Sesizare PNA contra Jiului

27 Apr 2004   •   00:00

Dupa meciul din cadrul Seriei a III-a a Diviziei B, Tricotaje Ineu - Jiul Petrosani, scor 1-2, considerat strategic de presa, Mircea Govor, presedintele Olimpiei Satu-Mare, contracandidata la promovare a petrosenenilor, a facut memoriu la FRF.

Daniel Stan

PROBA. „Eu nu am acuzat pe nimeni de blat. De altfel, am facut memoriu la FRF, in atentia presedintelui Mircea Sandu. Sa se vizioneze caseta meciului de la Ineu, asta este adevarata proba, iar Parchetul National Anticoruptie si persoanele abilitate sa traga concluziile. Daca se va considera ca asa se joaca o promovare si nu se va lua nici o masura, sa o lase asa", a declarat Mircea Govor.

SOC. O declaratie uluitoare a dat la final vicepresedintele celor de la Tricotaje Ineu, Teodor Jurca: „Eu l-am adus pe Ionut Popa, antrenorul Jiului, din gara Arad, aici si-a luat diploma de liceu si de antrenor, aici si-a gasit nevasta si poate fi dator vandut acestui oras dupa meciul de astazi!". Ionut Popa a pregatit pe Tricotaje Ineu intre 1978 si 1983.

La mana Comisiei de Disciplina

Secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, a precizat ca va analiza memoriul depus de Mircea Govor. „Dupa ce il vom primi, il vom inainta catre Comisia de Disciplina, iar seful comisiei, Doru Viorel Ursu, va lua o decizie. Daca va fi pozitiva, federatia se va autosesiza in legatura cu partida de la Ineu". De precizat ca una dintre probele care vor fi studiate o reprezinta si raportul observatorului Zoltan Erdei.
×
Subiecte în articol: sport