x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sicriul lui Zoran Kurtes, depus la Sala Sporturilor din Constanţa

Sicriul lui Zoran Kurtes, depus la Sala Sporturilor din Constanţa

09 Mai 2010   •   00:00

Trupul neînsufleţit al fostului antrenor al echipei de handbal HCM Constanţa, Zoran Kurtes, a fost depus, duminică dimineaţă, la Sala Sporturilor din oraşul de la malul mării. Sute de fani, jucători, oficiali şi cunoscuţi au venit pentru a-şi lua rămas bun de la antrenorul cu care HCM a câştigat consecutiv două titluri naţionale şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Soţia fostului tehnician, Desa, şi fratele lui, Goran Kurtes, au ajuns, sâmbătă, la Constanţa. Pedja Klasovici, care se afla în camera de hotel a lui Kurtes când acestuia i s-a făcut rău, se ocupă de formalităţile necesare pentru a repatria în Serbia trupul fostului antrenor. Cel mai târziu luni dimineaţă, trupul neînsufleţit al lui Kurtes va fi transportat cu un avion de la Constanţa la Novi Sad, unde va avea loc înmormântarea.

Întreg lotul lui HCM Constanţa se va deplasa în Serbia pentru a fi prezent la înmormântarea antrenorului Zoran Kurtes.

Antrenorul sârb Zoran Kurtes, în vârstă de 44 de ani, a decedat, vineri seară, în camera sa de hotel de la Mamaia. Tehnicianului sârb urmărea un meci de baschet la televizor, când i s-a făcut dintr-o dată rău, iar un pieten care îl însoţea a sunat la 112. Un echipaj SMURD a încercat timp de o oră să-l resusciteze, fără să reuşească.

×
Subiecte în articol: redactie