x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Silvio Berlusconi: Salariile jucătorilor sunt împotriva oricărei logici!

Silvio Berlusconi: Salariile jucătorilor sunt împotriva oricărei logici!

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Aug 2009   •   00:00
Silvio Berlusconi: Salariile jucătorilor sunt împotriva oricărei logici!

Don Silvio Berlusconi şi-a pus în cap să fie precum Gigi Becali. Sau invers, cine mai ştie? De data aceasta, premierul italian spune că s-a terminat cu salariile de nabab pe care le încasau fotbaliştii. Totul se reduce la jumătate!



"Am decis să le reduc salariile cu 50 la sută. Preşedintele UEFA, Michel Platini, m-a convins că actualele contracte sunt împotriva oricărei logici, mai ales în vremuri de criză", a punctat premierul italian, luni seară, la puţin timp după ce echipa sa îşi adjudecase trofeul care-i poartă numele (1-1 cu Juve, 5-4 la penalty-uri). Nu cu mult timp în urmă, Berlusconi anunţa că la AC Milan intră în vigoare politica de austeritate! prima măsură a fost aceea de a-l vindepe Kaka la Real Madrid, cele  65 de milioane de euro luate pe brazilian fiind necesare pentru a acoperi deficitul din acel moment al clubului. Iar în achiziţii a investit cît altădată într-un singur jucător: 20,3 milioane de euro!


"În Italia, impozitul pe venit e 46 la sută. Foarte mare. Din acest punct de vedere şi al petrodolarilor, cluburile din Anglia şi din Spania sunt favorizate" - Silvio Berlusconi, patron Milan

×
Subiecte în articol: sport