x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep va juca finala turneului Transylvania Open

Simona Halep va juca finala turneului Transylvania Open

30 Oct 2021   •   18:36
Simona Halep va juca finala turneului Transylvania Open
Sursa foto: Hepta

Simona Halep a reușit un meci perfect, sâmbătă seara, calificându-se în finala turneului Transylvania Open, de la Cluj Napoca, în dauna ucraineencei Marta Koshtyuk, pe care a învins-o cu uj categoric 6-0, 6-1, după 61 de minute de joc.

Halep a făcut un prim set perfect, la jumătatea căruia Kostyuk a solicitat un time out medical, motivat de o durere resimțită la coapsă.

În setul secund, ucraineanca a jucat ceva mai bine, reușind să câștige singurul game din meci, fără a-și găsi însă ritmul și fără a reuși să se opună jocului impecabil al Simonei Halep.


„Este un vis devenit realitate pentru mine, mi-am dorit foarte mult să joc finala aici”, a spus Simona Halep la interviul de pe teren. „Este un turneu acasă, unde îmi doresc întotdeauna să joc bine. Am făcut una dintre cele mai bune partide de tenis ale mele în această săptămână, sunt foarte motivată și abia aștept să joc finala de mâine."

În finală, Simona Halep o va întâlni pe estoniana Anett Kontaveit, favorita numărul doi a turneului, pe care o conduce cu 3-0 în întâlnirile directe.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: simona halep