x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sir Alex Ferguson: Paul Scholes este singurul fotbalist de la M.U. care nu a avut o ofertă de transfer în toată cariera!

Sir Alex Ferguson: Paul Scholes este singurul fotbalist de la M.U. care nu a avut o ofertă de transfer în toată cariera!

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Apr 2009   •   00:00
Sir Alex Ferguson: Paul Scholes este singurul fotbalist de la M.U. care nu a avut o ofertă de transfer în toată cariera!

De 15 sezoane evoluează în tricoul "diavolilor roşii", devenind unul dintre simbolurile grupării pregătite de Sir Alex Ferguson. Cu toate acestea, paul Scholes este singurul jucător care nu a primit vreodată o ofertă de a se transfera la o altă grupare! Scholes va disputa astăzi cel de-al 600-lea său meci pentru Manchester United!



"În mod staniu, în toţi aceşti ani nu am avut nici măcar o singură solicitare de transfer pentru Paul Scholes. Şi ştiţi de ce? Pentru că toată lumea ştia că el nu va pleca niciodată de aici", a explicat Ferguson. Celebrul tehnician scoţian îl consideră pe Scholes unul dintre cei mai buni jucători din istoria grupării de pe Old Trafford.

Născut la periferia oraşului Manchester, Paul Scholes s-a format ca jucător la United, debutând în Premier League în anul 1994, la vârsta de 19 ani. Doar trei fotbalişti au îmbrăcat până acum de mai multe ori tricoul "diavolilor roşii": Bill Foulkes, Bobby Charlton şi actualul coechiper al lui Scoles, galezul Ryan Giggs, deţinătorul recordului, cu 798 de meciuri disputate pentru echipa lui Ferguson.

Confruntat cu tot felul de probleme de sănătate de-a lungul carierei, notează Agerpres, Scholes a fost la un pas de retragere în anul 2006. A renunţat la această idee şi a anunţat că va renunţa la fotbalul profesionist la finalul sezonului 2009/2010. După Euro 2004, el a anunţat că nu mai doreşte să joace pentru naţionala Angliei, pentru a putea petrece mai mult timp alături de familie.

×
Subiecte în articol: sport