x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sorina Tite începe filmările

Sorina Tite începe filmările

29 Apr 2010   •   00:00
Sorina Tite începe filmările
5675-119057-poza.jpgFosta campioană naţională de handbal cu Silcotub Zalău, Sorina Tite (foto), 27 de ani, va începe în luna iunie, la Roma, filmările pentru filmul "Benvenutti in Italia". Apoi filmările vor continua la Cluj, urmând ca scurtmetrajul să fie gata în toamna acestui an, Sorina Tite avand rolul principal în această coproducţia româno-italiană.

"Povestea mi-a plăcut şi vreau să pătrund şi în lumea actoriei. Joc rolul unei tinere atrăgătoare, şomeră, dar cu pretenţii de femeie avută. Pentru asta merg alături de soţul meu în Italia, unde trecem printr-o serie de evenimente nefericite, care ne spulberă visele", a spus Sorina. Ea a început handbalul la 12 ani, iar de la vârsta de 15 ani a făcut parte din echipa de cadete a României.

Fosta handbalistă a participat la Campionatul European de Tineret din Finlanda (2002) şi la Campionatul Mondial de Tineret din Macedonia (2003), într-un lot în care era colegă cu Ada Nechita, cu Oana Manea sau cu Adina Meiroşu. De asemenea, fosta sportivă a fost campioană naţională cu Silcotub Zalău, la junioare, în 2002, şi la senioare, în 2004, câştigătoare a Cupei României în 2003 cu Silcotub, evoluând alături de handbaliste precum Ramona Maier, Roxana Gatzel sau Valeria Motogna.

Sorina Tite a absolvit Facultatea de Jurnalism "Vasile Goldiş" Arad şi Facultatea de Ştiinte Economice "Babeş Bolyai" Cluj Napoca, după ce o vreme a lucrat în presă. Actualmente, Sorina, a cărei activitate poate fi regăsită şi pe site-ul www.sorinatite.ro, este şi proprietar al agenţiei imobiliare "Etis Media".

×
Subiecte în articol: sport