x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sorţi favorabili

Sorţi favorabili

18 Iul 2009   •   00:00

Dacă va trece de Ujpest, trupa lui Bergodi va avea o misiune aparent facilă şi în turul 3 preliminar al Europa League. Sorţii au decis ca următorul adversar al Stelei să fie albanezii de la Flamurtari Vlora sau scoţienii de la Motherwell.



Albanezii s-au impus cu 1-0, pe teren propriu, în prima manşă din turul 2 preliminar, dar viitoarea adversară a roş-albaştrilor se va decide săptămâna viitoare, pe Fir Park Stadium din Motherwell. Prima manşă a confruntării dintre Steaua şi Flamurtari sau Motherwell va avea loc în Ghencea, la 30 iulie, returul fiind programat la 6 august.

"Nu ne putem permite să comentăm vizavi de posibilii adversari din turul următor, deoarece încă nu ne-am calificat şi gândul nostru trebuie să rămână la returul cu Ujpest. Momentan, pot spune că Motherwell este o echipă bătăioasă, cu jucători puternici, care depun foarte mult efort. În ceea ce-i priveşte pe albanezii de la Flamurtari, chiar dacă, teoretic, provine dintr-un campionat mai slab decât cel scoţian, a câştigat partida din tur. Repet, trebuie să ne concentrăm pentru returul cu Ujpest şi apoi vom analiza şi cele două echipe", a declarat antrenorul Cristiano Bergodi pentru site-ul oficial al Stelei.


Albanezi sau scoţieni
Câştigători în meciul de acasă, graţie golului marcat de Emir Strati ('66), albanezii de la Flamurtari au luat un avantaj minim în faţa scoţienilor. Flamurtari a pătruns în preliminariile Europa League doar pentru că a cucerit Cupa Albaniei, dar are în palmares un sfert de finală în Cupa UEFA, în sezonul 1987-1988. Motherwell este o echipă de mijlocul clasamentului în Scoţia, cucerind un singur titlu, în sezonul 1931-1932.

×
Subiecte în articol: sport