x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sparta Praga – Cfr Cluj 2-0 : Cum şi-a dorit preşedintele

Sparta Praga – Cfr Cluj 2-0 : Cum şi-a dorit preşedintele

23 Oct 2009   •   00:00
Sparta Praga – Cfr Cluj 2-0  : Cum şi-a dorit preşedintele
Sursa foto: /AFP/MEDIAFAX

Gruparea din Gruia a contat prea puţin aseară în faţa vicecampioanei Cehiei, care s-a impus fără să forţeze prea mult. Primăvara europeană este încă departe pentru clujeni.

Înainte de disputa de la Praga, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, părea dezinteresat de a treia partidă a echipei sale în grupele Europa League. "Sincer, mă interesează mai mult meciul din campionat, de duminică, în faţa lui FC Timişoara. Prefer un succes atunci decât unul în faţa lui Sparta Praga", spunea oficialul clujenilor. Iar jucătorii lui Antonio Conceicao şi-au "ascultat" şeful şi au evoluat modest. După un început mai echilibrat, cehii au lovit prin Kucka ('15), care a reluat cu capul de lângă un Panin absent.

Fosta campioană a României încearcă să riposteze prin Traore, jucător disputat în inter-sezon de cele două formaţii, însă tot gazdele au înscris până la pauză. Hubnik a profitat de o respingere greşită a portarului Nuno Claro ('32) şi a dus scorul la 2-0. La reluare, Conceicao a mutat ofensiv, cu Mara şi Dubarbier în locul inutililor Peralta şi Deac, însă tot cehii au rămas periculoşi şi au mai irosit câteva situaţii mari. La final, preedintele Iuliu Mureşan şi-a schimbat discursul: "Este o seară tristă, îmi cer scuze faţă de fani. Ne-a fost foarte frică. Totuşi, păstrăm şanse de calificare. Sper să ne luăm revanşa în faţa cehilor". Etapa viitoare, CFR Cluj joacă "acasă", cu Sparta Praga, în timp ce lidera grupei, PSV Eindhoven, va evolua pe terenul lui FC Copenhaga.

GRUPA K
PSV Eindhoven - FC Copenhaga 1-0
Reis ('72)
Sparta Praga - CFR Cluj 2-0
Kucka ('15), Hubnik ('32)
Clasament: 1. PSV 7p, 2. Sparta Praga 4p, 3. CFR Cluj 3p, 4. FC Copenhaga 3p

×
Subiecte în articol: sport