x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spectacol total în Cetatea Banilor

Spectacol total în Cetatea Banilor

de Dragos Stoica    |    31 Aug 2009   •   00:00
Spectacol total în Cetatea Banilor
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor

"Alb-albaştrii" au zdrobit echipa lui Jean Pădureanu, după cinci ani în care Gloria a plecat neînvinsă de pe "Ion Oblemenco".



După o primă jumătate de oră echilibrată, sarabanda golurilor craiovene a fost deschisă de Michael Baird (foto dreapta), care a marcat în urma unei execuţii de generic. Australianul a preluat cu dreptul centrarea lui Bărboianu şi a şutat cu stângul pentru 1-0, scorul fiind majorat până la pauză de Vali Badea, aflat la primul meci ca titular. La şapte minute de la reluare, Florin Costea a punctat pentru 3-0 din pasa lui Baird, apoi "cangurul" a reuşit dubla după un balon de la omniprezentul Bărboianu.

În minutul 90, Hora a reuşit golul de onoare, dar Wobay a fost cel care a stabilit scorul final, 5-1 pentru Craiova, la capătul unei excelente evoluţii a oltenilor. "Singurul lucru bun pentru mine în această deplasare este că mi-am revăzut după mult timp familia şi prieteni din copilărie. Noi am ratat, iar Craiova a înscris. Silviu Lung junior a scos mingi din toate unghiurile, pe când al nostru a luat gol din toate unghiurile. Sunt total dezamăgit", a spus Jean Pădureanu, originar din Dolj. La rândul său, Adrian Mititelu crede că oltenii sunt pe drumul cel bun: "Pentru noi acum începe campionatul. Mă bucur că au marcat toţi atacanţii. Cu Piţurcă nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Luni sau marţi mi-a promis că va veni la meci, dar nu a mai ajuns".

×
Subiecte în articol: sport