x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spiritul ofensiv a reinviat

Spiritul ofensiv a reinviat

26 Apr 2004   •   00:00

Mircea Rednic a inoculat Craiovei placerea de a juca fotbal si placerea de a marca, fiind asemuit in Banie cu un vrajitor. Sub bagheta lui, „Stiinta" a marcat 12 goluri, in cinci etape facandu-i pe suporterii olteni sa nu mai conteneasca cu laude la adresa sa.

SPERANTE. „Puriul" a reusit intr-un timp scurt sa construiasca o adevarata echipa care poate spera acum la un loc in Cupa UEFA, mai cu seama ca Rapid schioapata intruna, intre cele doua echipe fiind acum doar un punct diferenta. Meciul in sine nu a avut istoric, oltenii incheind conturile inca din minutul 12, cand scorul era deja 2-0.

OPTIMISM. „Chiar daca am castigat cu 5-1, am avut si cateva dificultati in aparare. Mai trebuie lucrat la acest compartiment, pentru a fi siguri ca nu se vor mai repeta greselile din Stefan cel Mare si de la golul ploiestean. Dedic aceasta victorie fetitei mele, care vineri 23 a implinit 14 ani", a declarat tehnicianul oltean, Mircea Rednic.

De cealalta parte, Florin Marin era foarte abatut. „Am venit aici sa nu pierdem, insa ati vazut ce s-a intamplat. Speram sa trecem repede peste acest esec si sa o luam de la capat. Important este sa venim cu puncte din deplasare." „Am plecat umiliti de aici", a spus si Petrica Buduru, presedintele Petrolului. „Gazarii" se afla intr-o situatie critica, cu un ingrijorator - 10 la adevar.

„Suntem peste Rapid"

Tabela de marcaj a stadionului din Craiova nu a putut afisa scorul de 5-1, ea nefiind programata sa inregistreze un numar de goluri mai mare de patru. De aproximativ cinci ani, Universitatea nu a mai inscris peste patru goluri pe teren propriu. Entuziasmat de scorul final, capitanul oltenilor, Corneliu Papura, a concluzionat: ÑIn acest moment, Craiova are echipa peste Rapid si putem face fata in cupele europene. Speram sa terminam pe locul 3ì. De asemenea, Jeremy Njock i-a dedicat un gol coechipierului sau Marius Iordache, care nu a jucat, fiind accidentat.

×
Subiecte în articol: sport