x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/EUROFLASH - 16 iunie 2004

SPORT/EUROFLASH - 16 iunie 2004

16 Iun 2004   •   00:00
TRANSFER. Dupa meciul Portugalia - Grecia 1-2, fundasul Yourkas Seitaridis a semnat un contract cu FC Porto, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor. Presa elena informeaza ca Seitaridis a semnat un contract pe o perioada de trei ani, urmand sa primeasca un salariu anual de 700.000 de euro. Suma pe care gruparea portugheza o va plati pentru transferul internationalului grec este de aproximativ trei milioane de euro. Seitaridis, fost coechipier cu Lucian Sinmartean la Panathinaikos Atena, il va inlocui la Porto pe Paulo Ferreira, jucator transferat la Chelsea.

EXPULZARE. Un suporter englez a fost expulzat din Portugalia, dupa ce a agresat un sustinator al reprezentativei Frantei. Potrivit politiei britanice, incidentul a avut loc sambata, inaintea meciului Franta - Anglia, scor 2-1. Alan John Walker, in varsta de 29 de ani, a fost condamnat de un tribunal portughez la un an de inchisoare cu suspendare si a fost amendat cu 2.000 de euro. Lui Walker i s-a interzis si accesul pe teritoriul Portugaliei pentru o perioada de un an.

OPINIE. Ion Tiriac, presedintele Comitetului Olimpic Roman, este de parere ca Franta are lotul cel mai valoros dintre echipele participante la CE. "Spania se numara printre favorite, desi pana acum s-a vazut ca norocul exista numai la francezi. Oricum, Franta are lotul cel mai valoros din punct de vedere al individualitatilor. Si Portugalia era una dintre echipele interesante inainte de Euro, dar ramane de vazut cum isi va reveni dupa infrangerea in fata Greciei", a declarat Tiriac.

×
Subiecte în articol: sport