x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info

SPORT/Info

23 Mar 2005   •   00:00

24 MARTIE 2005

Adi Mutu face antrenamente in plus

Adrian Mutu vrea ca la 18 mai, atunci cand isi va recapata dreptul de joc, sa fie in cea mai buna forma. Astfel, el a renuntat marti la ultima din cele trei zile libere oferite de antrenorul lui Juventus, Fabio Capello, si s-a pregatit alaturi de Pavel Nedved, sub comanda preparatorului fizic Andrea Scanavino. Pe de alta parte, Mutu astepta ieri verdictul Comisiei de Apel a FA, care urma sa analizeze memoriul depus de Chelsea. Londonezii au solicitat despagubiri in valoare de 8 milioane de lire sterline, pentru ca i-au reziliat romanului contractul.

CLASAMENT FIFA. Reprezentativa Romaniei ocupa locul 29, cu 656 de puncte, in clasamentul FIFA Coca-Cola pe luna martie, cu unul mai jos fata de precedenta ierarhie. Adversarele Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Cehia - locul 4, Olanda - locul 7, Finlanda - locul 36, Macedonia - locul 94, Armenia - locul 120 si Andorra - locul 139. Primele trei pozitii in clasament sunt ocupate de Brazilia, Franta si Argentina.

CONFRUNTARE. Astazi, de la ora 18:00, la Sala "Ioan Kunst Ghermanescu" din Bucuresti, va avea loc o partida intre selectionata de fotbal a jurnalistilor si echipa nationala a artistilor. Intalnirea este prilejuita si de semnarea unui contract de parteneriat pentru preluarea competitiei rezervate ziaristilor. Astfel, competitia rezervata presei la fotbal in sala, care se afla in faza "16-imilor", se va numi "Cupa Presei Intersport". Din nationala artistilor fac parte, printre altii, Rafael, actorul Vitor Yila, Ghedi Camara si Andrei Stefanescu (membrii formatiei Alb si Negru), Lucian Ghimis si componentii trupei Amor. Partida va fi condusa de arbitrul din lotul national Sorin Utica.

OFERTA. Internazionale Milano a facut o noua oferta gruparii AS Roma pentru achizitionarea fundasului Cristian Chivu, a anuntat agentia Sports. Pentru a obtine transferul romanului, milanezii au oferit 12,5 milioane de euro plus imprumutul jucatorilor Carlos Alberto Gamarra, Georgios Karagounis si Emre Belozoglu. Roma a refuzat prima oferta a Interului care platea 12,5 milioane de euro plus imprumutul a doi jucatori.

×
Subiecte în articol: sport locul