x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 16 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 16 septembrie 2004

16 Sep 2004   •   00:00
UEFA FUTSAL CUP LA SALA POLIVALENTA. In perioada 3-6 octombrie 2004, Sala Polivalenta va gazdui meciurile Grupei 5 din cadrul UEFA Futsal Cup, competitia omoloaga a Ligii Campionilor la fotbalul mare. Din grupa respectiva vor face parte campioana Romaniei, FC Bodu Bucuresti, Action 21 Charleroi (Belgia), Inkaras Kaunas (Lituania) si Ilves FS (Finlanda). Intrecerea este organizata de Federatia Romana de Futsal, al carei presedinte este Dan Petrescu. UEFA Futsal Cup are 8 grupe, din randul carora se califica doar ocupantele primei pozitii.

INCA UN "CANGUR" PRINTRE PLATANI. Dupa ce a fost refuzat de Dinamo, atacantul Ryan Griffiths a semnat ieri un contract pe trei sezoane cu FC National, fiind al patrulea australian din lot, alaturi de McKain, Shroj si Thwaite. Griffith are 23 de ani si a facut parte din echipa olimpica a Australiei la JO de la Atena. Impresarul "cangurilor", Marcel Popescu, a declarat: "Romania si intreg estul Europei vor descoperi ce valoare au. Voi mai transfera un alt val de jucatori talentati din Australia". Un alt australian care a fost in probe in Stefan cel Mare, Dustin Wells, a fost achizitionat zilele trecute de Otelul Galati.

SEREA "FLUIERA" LA TIMISOARA. Comisia Centrala de Arbitri l-a delegat pe Ionica Serea la unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei a 7-a a Diviziei A, "Poli" AEK Timisoara - Rapid, ce va avea loc vineri (ora 20:00 - National TV). Laureatul pe luna august al cotidianului Jurnalul National va fi ajutat de Aurel Onita si Dragos Iliescu. In aceeasi zi, partida CFR Cluj - FC Arges (ora 17:00 - Telesport) va fi arbitrata de Alexandru Deaconu, iar "asistenti" au fost desemnati Ispas Cojocaru si Ionel Popa.

MARCELO BIELSA A DEMISIONAT. Dupa ce, in urma cu o luna, castigase turneul olimpic de fotbal din cadrul JO de la Atena, selectionerul nationalei Argentinei, Marcelo Bielsa, si-a anuntat demisia. Tehnicianul se afla in functie din anul 1988, cand l-a inlocuit pe Daniel Passarella. Principalul motiv invocat de Bielsa a fost "lipsa de energie", in timp ce presedintele federatiei argentiniene, Julio Grandrona, a precizat: "Este vorba de uzura". Principalul candidat pentru inlocuirea lui Bielsa este Carlos Bianchi, ultima oara la Boca Juniors, antrenor considerat drept cel mai popular din Argentina.

ZMARANDESCU, LA UN PAS DE ELITA. Luptatorul roman Catalin Zmarandescu ar putea intra in celebra gala K1, daca va reusi sa invinga un rival olandez in barajul pe care-l va disputa sambata seara la Amsterdam. Presedinte al clubului Steaua wu-shu si bodyguard personal al lui Gigi Becali, Zmarandescu este unul dintre cei mai bine cotati luptatori din tara si are mari sanse de a deveni primul roman care participa in cea mai galonata competitie de acest gen din lume.

×
Subiecte în articol: sport