x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 17 iunie 2004

SPORT/Stirile zilei - 17 iunie 2004

17 Iun 2004   •   00:00

Petrolul - Amenzi de 12.000 de dolari

Conducerea Petrolului a taiat in carne vie, jucatorii primind amenzi usturatoare pentru retrogradarea echipei in Divizia B. Sanctiunile date fotbalistilor sunt diferentiate. Astfel, cuantumul minimum al amenzilor a fost de 3.000-4.000 de dolari, iar "recordul" il detin trei jucatori, Mihalache, Nicolae Constantin si Toporan, cu sume ce ajung la 12.000 de dolari. Presedintele Petre Buduru a confirmat ca s-au luat aceste masuri, ferindu-se insa sa dea sumele: "Era normal sa plateasca si jucatorii pentru aceasta retrogradare si era normal ca sanctiunile sa fie diferite". (Adrian Simion)

Disensiuni - Nae Constantin s-a certat cu Buduru

Venit sub forma de imprumut de la Rapid, fundasul Nicolae Constantin este unul dintre principalii vizati de acuzatiile presedintelui Buduru, care s-a declarat total nemultumit de prestatia acestuia. Constantin, care i-a acuzat pe cei de la Petrolul ca l-au fortat in pregatire, chiar daca avea o fisura la glezna, s-a certat aprig cu Buduru. El a adus acuzatii grave conducerii, spunand in vestiarul echipei ca nu jucatorii sunt vinovati de retrogradare, ci oficialii, sfatuindu-i pe ceilalti jucatori sa-si caute dreptatea la Comisiile LPF si FRF. (Adrian Simion)

Inter - Mancini, noul antrenor

Roberto Mancini va fi noul antrenor al lui Inter Milano in urmatorii trei ani, conform declaratiei presedintelui clubului lombard, Giacinto Facchetti. Cu toate acestea, conducatorii lui Lazio Roma, actuala echipa pregatita de tehnician, au negat mutarea italianului la echipa milaneza. Primul transfer al lui Mancini, al 11-lea antrenor interist din "era Massimo Moratti", este Edgar Davids. Mijlocasul lui Juventus, imprumutat sezonul trecut la FC Barcelona, va ajunge pe "San Siro" in schimbul lui Christian Vieri, atacant dorit de Fabio Capello la "Batrana Doamna". (Catalin Fainisi)

Sportul - Dan Petrescu revine in Regie

Dan Petrescu va pregati in urmatoarele patru sezoane echipa Sportul Studentesc, proaspat promovata in Divizia A, avand ca obiectiv formarea unei formatii competitive. "Bursucul" revine in Regie dupa ce parasise gruparea studenteasca in urma cu sase luni, pentru a antrena Rapidul, echipa la care a renuntat dupa sase etape din retur. El i-a luat locul la conducerea echipei lui Gabi Balint, care a preluat postul de antrenor secund al lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, si il va avea secund la Sportul pe Cezar Zamfir, cu care a colaborat si in Giulesti. (Catalin Fainisi)

Steaua - Forcing pentru Daouda

Steaua este tot mai aproape de a-l transfera pe Mariko Daouda, fundasul Universitatii Craiova. Gigi Becali este hotarat sa-i plateasca ivorianului un salariu anual de 150.000 de dolari, mai ales ca acesta ar putea ajunge gratis in Ghencea, daca Dinel Staicu se retrage de la conducerea "Stiintei". Jucatorul este dorit de mai mult timp de catre antrenorul Victor Piturca, iar acum stelistii incearca sa profite de situatia incerta care domneste la Universitatea, pentru a obtine semnatura sa. Daouda se afla momentan in Franta, unde da probe la FC Metz, iar in cazul in care nu va reusi un transfer in Hexagon, mai mult ca sigur va ajunge la Steaua. (Mario Morcov)
×
Subiecte în articol: sport