x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 29 mai 2004

SPORT/Stirile zilei - 29 mai 2004

29 Mai 2004   •   00:00

Gloria - FC Thun, in primul tur

In primul tur al Cupei UEFA Intertoto, Gloria Bistrita va juca impotriva formatiei elvetiene FC Thun. Daca va trece de echipa din Tara Cantoanelor, bistritenii vor juca in runda a doua contra celei de-a treia reprezentante a Germaniei, apoi cu un adversar din Italia. Altfel, vicepresedintele Ioan Horoba vrea ca echipa sa sa-si ia revansa in fata Otelului. "Va fi un meci al orgoliilor. Otelul ne-a batut de doua ori in cupa si o data in campionat. Cred ca este cazul ca macar o data sa-i invingem si noi, pur si simplu din orgoliu. Cred ca jucatorii vor intra in teren cu multa ambitie pentru a le demonstra galatenilor ca si noi putem castiga", a spus Horoba.

Schiaucu se retrage

Presedintele lui FC Arges, Paul Schiaucu, este decis sa se retraga din aceasta functie la sfarsitul campionatului. "Au fost doi ani extrem de grei. De departe, cea mai dificila problema a fost gasirea resurselor financiare. Sunt obosit si putin dezamagit de performantele realizate in acesti doi ani. Am suferit mult in acest interval de timp si ma gandesc serios sa renunt la functie", a spus Schiaucu. Mandatul presedintelui lui FC Arges expira la sfarsitul lunii iunie. In ultimii trei ani, clubul pitestean a fost condus de trei presedinti: Mihai Georgescu, Victor Jigman si Paul Schiaucu.

Ghindaru a fugit de la echipa

Petrolul Ploiesti are mari probleme de efectiv inaintea partidei de maine cu Poli AEK. Pe langa absentele lui Craciun si Todoran (suspendati), Lucian Dobre, Denis Serban si Nicolae Constantin (accidentati), Florin Marin nu poate conta nici pe serviciile lui Vasile Ghindaru, care a parasit echipa. Pentru a suplini lipsa celor sase, au fost cooptati in lot patru juniori: M. Tudor, S. Buca, Al. Radu si G. Cotoara. (Adrian Simion)
×
Subiecte în articol: sport