x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sport - Stirile zilei 3 mai 2004

Sport - Stirile zilei 3 mai 2004

03 Mai 2004   •   00:00

Blat demascat la Sacele

Imediat dupa partida dintre Precizia Sacele si Poiana Campina (scor 3-1), conducerea clubului brasovean a prezentat presei doi jucatori care ar fi fost contactati cu doua zile inainte de meci de Adrian Teodorescu, fost oficial al Poianei, pentru a nu-si apara corect sansele. Cernica si Petrus au aratat, in prezenta politiei, doua plicuri cu bani, nedesfacute, primite, la domiciliu, cu doua zile inainte de joc, care au fost inmanate ulterior observatorului Ion Danciulescu. S-a intocmit un raport suplimentar, care va fi judecat de Comisia de disciplina a FRF, miercuri. Brasovean de origine, Adrian Teodorescu spune: „Am facut destule prostii la viata mea, dar acum nu sunt implicat cu nimic. Marti seara am venit de la Iasi, unde am fost internat in spital". (Adrian Simion)

Arestati pentru coruptie

Un arbitru ceh si un oficial al clubului FC Synot au fost arestati sambata, fiind acuzati de coruptie. Blanka Kosinova, purtatorul de cuvant al politiei locale, a afirmat ca acestia au incercat sa influenteze rezultatul meciului dintre FC Synot si Sparta Praga. Potrivit acuzatiilor, responsabilul gruparii cehe i-ar fi oferit arbitrului suma de 175.000 de coroane (circa 5.500 de euro). Reprezentantii legii au refuzat insa sa ofere informatii referitoare la identitatea celor doua persoane. Ultimul meci dintre cele doua echipe s-a disputat la 27 martie si s-a incheiat cu victoria formatiei FC Synot, cu scorul de 2-0. Partida a fost arbitrata de Lubos Helebrant.

Perez il ofera pe Ronaldo lui Abramovici

Real Madrid a pierdut sambata seara, 0-2, in fata lui Deportivo La Coruna si se afla din ce in ce mai departe de titlu. Potrivit presei britanice, presedintele Florentino Perez l-a oferit pe Ronaldo lui Roman Abramovici. Transferul brazilianului la Chelsea ar fi singura solutie ca Realul sa faca rost de bani pentru a-i aduce la Madrid pe Francesco Totti si Ruud van Nistelrooy. In ceea ce-l priveste pe Beckham, directorul general al „albilor", Jorge Valdano, a afirmat ca nici una dintre echipele intersate nu poate sa plateasca clauza de reziliere de 180 de milioane de euro.
×
Subiecte în articol: sport