x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 31 mai 2004

SPORT/Stirile zilei - 31 mai 2004

31 Mai 2004   •   00:00

Tararache, tinta de lux pentru Dinamo

Pe langa Ciobotariu sau Stelea, un alt jucator spre care a fost indreptata atentia conducatorilor dinamovisti este Mihai Tararache. Aflat in prezent sub contract cu Grasshoppers Zürich, internationalul a fost deja contactat de liderii gruparii din Stefan cel Mare, dar a amanat pana la mijlocul acestei saptamani un raspuns clar. El mai are contract pana anul urmator cu "lacustele", dar pare tentat sa revina in campionatul intern, pentru a fi mult mai aproape de privirile selectionerului Iordanescu. (Mihai Igirosanu)

PSG, invingatoare

Paris Saint Germain a castigat Cupa Frantei, dupa ce a invins, sambata, cu scorul de 1-0, formatia din liga secunda franceza Chateauroux. Unicul gol al partidei a fost marcat de Pauleta, in minutul 66. Pentru ca a terminat pe locul secund in campionatul francez, PSG va evolua direct in grupele Ligii Campionilor, astfel ca Chateauroux, desi invinsa, va participa in Cupa UEFA. (Ionut Paduraru)

Event pentru Werder

Werder Bremen a castigat pentru prima data in istorie eventul campionat-cupa. Dupa ce s-a impus in acest sezon in Bundesliga, Werder si-a adjudecat sambata si Cupa Germaniei, invingand in finala cu 3-2 pe Alemannia Aachen, formatie din liga a doua. Golurile au fost marcate de Borowski (31 si 84), Klasnic (45), respectiv Blank (51, Meijer 90+3). Pentru ca Werder Bremen are deja asigurat un loc in grupele Ligii Campionilor, Alemannia Aachen va juca in Cupa UEFA. (Ionut Paduraru)

Trofeul a ajuns in Cecenia

Formatia cecena Terek Groznii, care evolueaza in liga a doua a Rusiei, va juca in Cupa UEFA, dupa ce a castigat, sambata, Cupa Rusiei. In finala competitiei, Terek a trecut cu 1-0 de Krylya Sovietov Samara, prin golul marcat in minutul 90+1 de Fedkov, fost jucator la Sahtior Donetk. Echipa cecena a devenit cunoscuta dupa ce, in urma cu trei saptamani, presedintele lui Terek, dar si al Republicii Cecenia, Akhmad Kadyrov, a fost ucis intr-un atentat cu bomba care a avut loc pe stadionul "Dinamo" din Groznii. De atunci, echipa cecena a jucat meciurile considerate pe teren propriu la Piatigorsk, oras situat la 100 de kilometri departare de Groznii. (Ionut Paduraru)

Arrigo Sacchi in Giulesti?

Mircea Rednic a acceptat sa continue si in sezonul viitor pe banca Universitatii Craiova. Patronul Dinel Staicu i-a promis tehnicianului 20% din venitul obtinut din vanzarea jucatorilor si un buget de transferari in valoare de 400.000 de dolari. "Puriului" i-a ajuns la ureche si un zvon potrivit caruia italianul Arrigo Sacchi a acceptat propunerea lui Ioan Becali de a antrena pe Rapid. In cazul in care acest lucru nu se va realiza, conducerea bancii tehnice a formatiei de sub Podul Grant ar putea fi preluata de Razvan Lucescu.
×
Subiecte în articol: sport