x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei 4 mai 2004

SPORT - Stirile zilei 4 mai 2004

04 Mai 2004   •   00:00

Mihalache si Toporan, exclusi din lot

Efectele semiesecului de pe teren propriu suferit in fata Farului au fost resimtite puternic ieri la Petrolul. Conducerea gruparii ploiestene a decis excluderea din lot a fundasului Toporan si atacantului Mihalache, banuiti ca nu si-ar fi aparat sansele corect in partida de sambata. Cei doi au fost pusi la dispozitia divizionarei C, Petrolistul Boldesti, echipa-satelit a „gazarilor". Decizia vine la doar o saptamana dupa ce din lotul Petrolului fusese dat afara mijlocasul Catalin Lita. (Adrian Simion)

Pavel, 16 ATP

Andrei Pavel ocupa locul 16, cu 110 puncte, in clasamentul Indesit ATP 2004 Race, dat publicitatii ieri la Monte Carlo. Pavel, care a coborat trei pozitii fata de ierarhia publicata in urma cu o saptamana, a jucat aseara cu ecuadorianul Nicolas Lapentti, in primul tur al turneului de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2,4 milioane de euro. De asemenea, Victor Hanescu se afla pe pozitia 78, acelasi cu cel din saptamana anterioara, cu 32 de puncte. Ierarhia mondiala este condusa de elvetianul Roger Federer (379p), urmat de americanul Andy Roddick (266p) si de argentinianul Guillermo Coria (238p).

Dinamo a urcat sase pozitii

Dinamo Bucuresti a urcat sase pozitii in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), ocupand in acest moment locul 56, cu 142 de puncte. Steaua, cealalta echipa romaneasca prezenta in clasamentul mondial al cluburilor, a urcat de asemenea sase pozitii, aflandu-se pe locul 173, cu 85 de puncte. Liderul acestei ierarhii ramane AC Milan, cu 297 de puncte, urmata de Real Madrid (291p) si de Glasgow Rangers (277p).

Rat, eliminat

Fundasul Razvan Rat a fost eliminat, duminica, in partida pe care echipa sa, Sahtior Donetk, a pierdut-o, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Cernomoret Odessa, in etapa a XXIII-a a campionatului Ucrainei. Rat, care a fost titular, a primit al doilea cartonas galben in minutul 62. Flavius Stoican si Daniel Florea au jucat pe toata durata intalnirii, in timp ce atacantul Ciprian Marica a fost introdus pe teren in minutul 78, in locul lui Srna. Dinamo Kiev, cu Tiberiu Ghioane titular, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia Karpatii Lvov. Ghioane a fost schimbat, in minutul 85, cu Gusev, in timp ce Florin Cernat a fost introdus pe teren in minutul 70, in locul lui Satkih.
×
Subiecte în articol: sport