x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

16 Feb 2005   •   00:00

17 FEBRUARIE 2005

Keseru va fi "canar" pana in 2008

Claudiu Keseru a semnat un contract pe trei sezoane cu FC Nantes, valabil de la 1 iulie 2005, informeaza cotidianul L’Equipe. Keseru a sosit la gruparea franceza in 2003, dar nu a putut semna un contract de profesionist, deoarece era minor. El a evoluat la echipa de tineret, iar la 15 ianuarie a fost titularizat pentru prima oara in liga franceza, in meciul cu Rennes, cand a reusit sa si marcheze. "FC Nantes a fost intotdeauna alegerea mea", a declarat Keseru, care nu semnase pana acum un contract din cauza neintelegerilor financiare.

Clasament FIFA - Romania stationeaza pe 28

Echipa nationala de fotbal a Romaniei ocupa in continuare locul 28, cu 662 de puncte, in clasamentul FIFA Coca-Cola pe luna februarie. Adversarele Romaniei in preliminariile CM 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Cehia - locul 4 (776 de puncte), Olanda - locul 6 (755), Finlanda - locul 38 (623), Macedonia - locul 93 (498), Armenia - locul 120 (401) si Andorra - locul 139 (346). Primele trei pozitii sunt ocupate de Brazilia (840), Franta (789) si Argentina (783).

Turul Frantei - Armstrong merge si in 2005

Rutierul american Lance Armstrong a anuntat ca va participa si la editia din acest an a Turului Frantei, care se va desfasura in perioada 2-24 iulie. Desi ciclistul nu se afla intr-o forma fizica prea buna, participarea sa la aceasta cursa a fost una din conditiile noului sponsor, Discovery Channel, care a preluat echipa de la US Postal. "Ma grabesc sa-mi ating obiectivul de a castiga Turul Frantei pentru a saptea oara consecutiv", a declarat Armstrong.

Panathinaikos - Malesani este noul antrenor

Italianul Alberto Malesani este noul antrenor al echipei clasate pe locul doi in campionatul Greciei, Panathinaikos Atena, la care evolueaza si fotbalistul roman Lucian Sanmartean. Tehnicianul urmeaza sa semneze un contract pana in vara anului 2006, durata in care va primi un salariu de aproximativ 800.000 de euro. Malesani il va inlocui pe cehul Zdenek Scasny, demis dupa prestatiile echipei din campionat. Pe lista cu posibili antrenori s-a aflat si Anghel Iordanescu.

Scandalul Hoyzer - Un meci din liga a doua se rejoaca

Tribunalul sportiv al Federatiei Germane de Fotbal (DFB) a anulat rezultatul unui meci din liga a doua, care a fost influentat de arbitrul Robert Hoyzer (foto), si a decis ca aceasta partida sa fie rejucata. Tribunalul a stabilit ca Hoyzer a manipulat rezultatul intalnirii Ahlen - Wacker Burghausen, scor 1-0, disputata la 22 octombrie 2004, acordand un penalty inexistent in favoarea gazdelor, faza la care a si eliminat un jucator oaspete.
×
Subiecte în articol: sport locul