x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

27 Apr 2004   •   00:00

Pinalti il naseste pe Pancu

Atacantul lui Besiktas, Daniel Pancu, a decis sa oficializeze relatia pe care o are de cativa ani cu Mihaela, sora fostului sau coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Dupa mai multe tentative esuate, cei doi au stabilit ca in aceasta vara sa se casatoreasca, propunandu-i lui Gheorghe Stefan sa le fie nas. „Pinalti" se va afla astfel intr-o postura inedita, aceea de parinte spiritual, cavaler de onoare al „insurateilor" urmand sa le fie Adrian Iencsi. Fundasul lui Spartak este cel care a intermediat legatura dintre Pancu si presedintele Ceahlaului. (Mihai Igirosanu)

Pavel a urcat pe locul 13

Tenismanul Andrei Pavel ocupa locul 13, cu 109 puncte, in clasamentul Indesit ATP 2004 Race. Romanul, care a ajuns, saptamana trecuta, in optimile de finala ale turneului de la Monte Carlo, a progresat doua pozitii in aceasta ierahie. Victor Hanescu a coborat patru pozitii, ocupand locul 78 cu 29 de puncte. Cei doi romani se pot intalni in turul doi al turneului de tenis de la Munchen, dotat cu premii in valoare totala de 375.750 de euro. Pavel, cap de serie numarul 6 va juca, in runda inaugurala, cu rusul Nikolai Davidenko, in timp ce Hanescu, il va intalni pe germanul Lars Burgsmuller.

5 medalii europene

Adrian Jigau este noul campion european la haltere, la categoria 62 de kilograme. Antrenorul lotului national, Nicu Vlad, a declarat la sosirea reprezentativei Romăniei de la Campionatele Europene, ca rezultatele obtinute la competitia de la Kiev ii obliga pe halterofilii romăni sa obtina performante asemanatoare si la Jocurile Olimpice. „Am castigat o medalie de aur, trei de argint, una de bronz, un loc patru si un loc cinci. Este o performanta mare, insa nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece. Sper sa castigam macar o medalie si la Atena", a spus Vlad. Trei dintre distinctii au fost cucerite de Adrian Jigau, in timp ce Marioara Munteanu s-a clasat de doua ori pe a doua pozitie. Campionul mondial Valeriu Calancea nu a fost prezent la Europene din cauza unei accidentari.

Maradona: „Merg sa mor in Argentina"

„Merg sa mor in Argentina". Acestea ar fi fost cuvintele pe care Diego Maradona le-ar fi adresat fostei sale sotii, Claudia Villafane, la 22 martie, inainte sa revina in tara sa natala,Cuba, acolo unde urma de mai mult timp o cura de dezintoxicare. Spusele lui „El Pibe d""oro" demonstreaza ca argentinianul era constient de faptul ca starea sa de sanatate era destul de precara. Totusi, in prezent vestile sunt imbucuratoare. Potrivit ultimului buletin medical, „Maradona a fost deconectat de la aparatele care il ajutau sa respire si a petrecut o noapte linistita".

Mancini ar putea semna cu Inter

Roberto Mancini ar putea prelua din vara pe Inter Milano. Potrivit presei italiene exista deja un acord intre actualul antrenor al lui Lazio si clubul „nerazzurro". Oficialii gruparii din Milano au pregatit un contract de 3,5 milioane de euro pentru tehnicianul italian. In plus, Mancini doreste sa-si aduca la Milano si cativa dintre elevii favoriti: Cesar, Favalli, Mihajlovici sau Fiore. Se pare ca patronul lui Inter, Massimo Moratti, intentioneaza sa scape de Alberto Zaccheroni, chiar daca echipa va izbuti sa termine sezonul pe locul 4, pozitie care i-ar asigura participarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.
×
Subiecte în articol: sport